Kış makyajının mükemmel tüyoları!

Cildinizi kış aylarının zor şartlarına hazırlayıp harika makyaja kavuşmanın 5 önemli yolu!


Yazın saç ve makyaj yapmak oldukça kolay, tiril tiril giyinip güzel görünmekte…

Kış ayları geldiğinde hepimiz bu konularda bir bocalıyoruz. Kat kat giyindiğimiz için kendimizi kilolu buluyoruz, yağmurdan, rüzgardan kabaran saçlarımızı bir türlü istediğimiz şekle sokamıyoruz ve en önemlisi soğuk havalarım mahvettiği cildimize yanlış makyaj yöntemleri uygulayıp daha da kusurlarımızı öne çıkarıyoruz.

Gelin güzelliğinizi iyice ortaya çıkaracak kış makyajı tüyolarımızla, artık soğuk havalarda da göz kamaştırın…
7 1

Bronzlaştırıcı ve koyu pudralara kışın elveda diyin…

Soğuk havaların iyice zarar verip kuruttuğu cildinize koyu renk rudra süermek yerine cilt renginize uygun pudralar veya fondotenler seçin.

Bu sizi daha aydınlık bir görünüme sokacak ve doğal bir görünüm ortaya çıkaracak.

Özellikle elmacık kemiklerine, alına ve burun bölgenize süreceğiniz ince tabakalı ışıltılı bir fondöten sizi sağlıklı ve mükemmel görünüme kavuşturacak.
7 2

Soğuk havayla birlikte yüzümüzde en çok zarar gören yerlerden biri de dudaklar…

Hassas yapıya sahip olan dudaklar en ufak bir hava değişiminde hemen çatlıyor. Bu yüzden makyajınızı yapmadan önce bir dudak balmı sürmenizi öneriyoruz.

Balm dudağın yumuşaması ve pürüzsüz görünmesini sağlayarak rujunuz için bir ön hazırlık yapmış olacak. Bu sayede pürüzsüz ve çekici dudaklar makyajınızın kusursuz bir parçası olacak.
7 3

Doğal yağlara yönelin…

Özellikle avakado, argan, badem ve zeytin yağı kış aylarının kahramanı. Bu yağlar cildinizi doğal bir şekilde nemlendirerek, kuru cildinizle vedalaşmanızı ve makyajınızın daha pürüzsüz durmasını sağlayacak.

Gece yatmadan önce bir pamuk yardımıyla önerdiğimiz yağlardan birini tüm yüzünüze sürün. Sabah pürüzlerinizden arınmış olacaksınız.

Makyajınız bu sayede daha ışıltılı ve göz kamaştırıcı gözükecek.
7 4