Bu eldivenler mücevher gibi...

...



ELMAELMA - Bu sene eldivenlerimiz vazgeçilmez mücevherlerimiz olacak. Valentino, Yves Saint Laurent gibi dünyaca ünlü markaların öne çıkan modellerini ele alıyoruz. Görünen o ki, Gossip Girl'de görmeye alışık olduğumuz o büyülü eldivenler ellerimizi süsleyecek bu kış.

Sadece üşümeyeceğimiz bir kış olmayacak. Bu sefer, eldivenlerdeki şıklık yarıştırılacak! Gelin, siz de bu eldivenlerden ilham alın.
8 1

Rock&roll havası veren zımbalı eldivenler, bu sene 'kırmızı' coşkusuna bürünüyor. Nar çiçeği kırmızısı eldivenlerin ağız kısmında trend olan zımba detayları bulunuyor.
8 2

Soğuk havalarda gardırobunuzdan eksik etmeyeceğiniz bir parça daha. Deri ve kürk detaylı şirin mi şirin bir eldiven daha. Koyu kahve deri eldiven şık bir tercih. Tüyden bir ponpon ile sporlaştırılmış bu eldiven, yaklaşan yeni yıl için de kendinize güzel de bir hediye olabilir.
8 3

Tül ve danteller zarifliğin simgesi! Dümdüz tül bir eldiven bile kıyafetinize seksilik katmaya yeter. Ceketlerle, kokteyl elbiseleriyle, neon manikürlerle kullanılabilecek muhteşem bir parça!
8 4