Kısa saçlı kadınlar için 7 favori düğün saçı

Düğününüz yakın ama saçlarınızı hala uzatamadınız mı? Dert etmeyin işte kısa saçlar için gelin saçı modelleri...


Kısa saçlı bir gelin adayı mısınız? İşte düğününüzde sizi harika gösterecek gelin saçları...

Her ne kadar televizyonlarda dergilerde gelinler için yapılan haberlerde uzun saçlı gelinler görmeye alıştıysak da, kısa saçlı kadınlar için de birçok seçenek var.

Düğün günün için saç uzatma tekniklerine ekstra para harcamanıza gerek yok. Retro saç stilleriyle oldukça modern ve benzersiz kişiliğiniz ortaya çıkarabilirsiniz.

İşte kısa saçlı kadınlar için 7 favori düğün saçı…
9 1

Kısa saçlı kadınlara en favori olarak gösterilen saç modellerinden ilk sırada gelen Great Gatsby saçları! Parmak dalgalar, sıkı bukleler ve tamamlayıcı saç aksesuarı...

Bu görünümü elde etmenin yolları oldukça kolay. İnci aksesuarla, kırmızı ruj ile tamamladığınızda tam 1920'lerden bir dönemi yansıtır gibi olabilirsiniz. Bu modernize edilmiş stil oldukça harika.
9 2

İçe doğru katlanarak toplanmış kısa saçlar düğün saçınız için harika bir stil olur. Bu saç şeklini örgüyle de yapabilirsiniz.

Bu saç stili için kısa saç her zaman daha makbüldür. Güzel bir parlaklık için başınızın her iki tarafına da minik taşlı tokalar takabilirsiniz.
9 3

Modern bir görünüm için arı kovanını andıran bu topuz stili mükemmel bir seçim.

Kabarık bir saç modeli modaya her zaman uygun, sofistike ve zarif görünür. Bu saç modeli yüzünüzün gerisinde olduğundan küpelerinizi göstermek için size fırsat verir…
9 4