Kışlık ayakkabı modelleri!

Sizin için mağazaları dolaştık ve bu sezondaki favori kışlık ayakkabı modellerimizi belirledik. İşte bizim seçtiklerimiz…


Yazın giydiğimiz seksi topuklu ayakkabılardan, sandaletlerden ve parmak arası terliklerden ayrılmak bizim için biraz üzücü olsa da kışlık ayakkabı modelleri kırık kalbimizi onarmayı başarıyor.

Soğuk hava, yağmur ve yürümesi zor kaldırımlar biz kadınların ayakkabı seçeneklerini daraltıyor. Bu sezon imdadımıza yetişen kalın topuklar, bizi kaldırım taşlarına takılmaktan kurtarıyor.

Elmaelma olarak sizin için küçük bir keşif gezisine çıktık ve bu sezon için favori ayakkabı modellerimizi belirledik. Bu ayakkabıları günlük hayatınızda rahatça kullanabilirsiniz.
8 1

Botlar bu mevsimin en trendy parçalarından. Bu botları gece veya gündüz isterseniz skinny jeanlerle, isterseniz de skater eteklerle kombinleyebilirsiniz.

149.95 TRY
8 2

2014 yılının renk skalasının favorisi metalik renkler, zarif topuklarla birleşince ortaya bu harika ayakkabı çıkmış. Üstelik artık bu tarz şık ayakkabıları giymek için bir davete gitmeyi beklemeniz gerekmiyor. Sevgilinizle sinemaya giderken kotunuzun altına giyeceğiniz bu zarif topuklular size kendinizi mükemmel hissettirecek!

79.95 TRY
8 3

Bu ayakkabılara kesinlikle bayılıyoruz! 'Ben topuksuz ayakkabı giymeye alışık değilim' diyorsanız wedgeler tam size göre. Mağazalarda birçok çeşidini bulabileceğiniz bu botlarla hem şıklığınızdan hem de rahatınızdan ödün vermemiş olacaksınız!

75.95 TRY
8 4