Kıvrımlı kadınlar nasıl giyinmeli?

.



Kıvrımlı bir vücut denince aklınıza kim geliyor? Tabii ki Kim Kardashian!

O kesinlikle zayıf ve ince bir kadın değil. Kesinlikle 34 beden kıyafetlere sığmıyor. Ve yine kesinlikle çok seksi ve giyinmeyi çok iyi biliyor! Günün stil ilhamı perisinden kum saati bir vücudu daha çekici hale getirmenin sırlarını öğrenelim.
7 1


Bir kemer kullanarak odağı belinizde toplayın. Bu kum saati vücut şeklinizi daha çok vurgulayacaktır. Kalçanız ve göğsünüz arasındaki orantının dengeli görünmesi için kalın kemeleri tercih edin.
7 2


Eğer seksi kalçalarınız ve göğüsleriniz varsa belinizi sergilemekten kaçmayın. Kemer yerine çapkın bir düğümle de aynı etkiyi yaratabilirsiniz. Özellikle bu sezonun trendlerini düşünecek olursak dökümlü bir tişörtü yine yandan ya da ortadan düğüm yaparak vücudunuzu belirginleştirmesini sağlayabilirsiniz.
7 3


Dar alt, geniş üst... Mottonuz bu olmalı.

Omuzlarda ayrıntı kullanarak üst gövdenizin daha geniş görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu kalçanızı oranlar. Fakat ceketinizin ya da blazerınızın geniş olmaması gerekiyor. Belinizde gereksiz bir kumaş yığını olmamalı. Yoksa kalçanız olduğundan daha geniş görünerek vücudunuzun seksi yapısını bozacaktır.
7 4