Kolay bir doğum için Reiki

Anne adayları Reiki ile rahatlayarak, stresten uzak bir doğum süreci geçiriyorlar. Reiki Master Su Karakuş, hamilelik süreci ve Reiki'nin mucizelerini anlatıyor.

Kolay bir doğum için Reiki

Anne olmanın kişide oluşturduğu heyecanın dışında anne adaylarının büyük bir endişe yaşadığı durum, doğum anıdır.

Her gün gelişen doğum tekniklerinin yanı sıra Reiki Master Su Karakuş, annelerin korkulu rüyası olan doğum süreci için Reiki ile kolay doğumu öneriyor.

Anne adaylarının merak ettiği Reiki ile hamilelik süreci ve doğum hakkında, Uzman Reiki Master Su Karakuş'dan bilgiler:

Reiki ruhsal açıdan rahatlatıyor

Karakuş, Reiki mucizesiyle kişilerin kolaylıkla kendilerini tedavi edebileceğini ve Reiki'nin bir şifa terapisi olduğunu belirtiyor.

Reiki terapilerini kişiler, çok fazla yoğunlaşma gerektirmeden araba yolculukları sırasında da uygulayabiliyor. Akkuş "Reiki, hem koruyucu hem de ruhsal gelişim sağlayan bir sistemdir" diyor.

Reiki ve hamilelik süreci

Doğumdan önce anneler, bebekleriyle Reiki sayesinde iletişime geçebiliyor hatta anne adayları doğmamış bebeklerini Reiki yöntemiyle sakinleştirerek, kolay bir hamilelik dönemi geçirebiliyor.

Akkuş, gebelik döneminde sıkça yaşanan mide bulantısı şikayetlerinin hissedilmediğinin altını çiziyor.
Reiki, strese ve yorgunluğa ilaç gibi gelirken aynı zamanda hamilelikteki kasılmalara ve ağrılara da iyi geliyor.

Doğum sonrasında sıkça yaşanan hamilelik depresyonuna iyi gelen Reiki, anneyle bebek arasındaki iletişimi güçlendiriyor.

Reiki birçok alanda fayda sağlıyor

Reiki'den adet sancılarını azaltmada ve arkadaşlık ilişkilerini iyileştirmede de faydalanılıyor.

Ayrıca Reiki, ilerleyen yaşlarda ilişkilerin düzenlenmesi, kariyer planlarının doğru olarak seçilmesi ve finansal açıdan birikim sağlanması konularında faydalar sağlıyor.
 
 

Yorumlar