Hızlı makyajın sırları!

İşte hayatınızı kolaylaştıracak çok işlevli 7 makyaj malzemesi...


Beş dakikada makyajını yapan kadınlara imrenerek bakıyoruz. Çalışan kadınlar için her sabah yarım saat süren makyaj seansları adeta birer işkence! Bir çoğumuz makyaj malzemelerini yanında taşıyıp ofiste makyaj yapmayı tercih etse de, hala evden makyajsız çıkmaya alışamayanlarımız var.

Şİmdi sizlere işinizi kolaylaştıracak çok işlevli makyaj malzemelerinden bahsedeceğiz. Bu ürünler sayesinde makyaja ayırdığınız vakti, sabah kahvesine ayırabilirsiniz.
9 1

Çok renkli farlar, çok işlevli makyaj malzemeleri listemizin başında geliyor. Göz makyajınızda beş farklı renkte far kullanacağınıza çok renkli farları kullanmayı deneyin. Bu üründeki farklı renkli farlar doğal bir şekilide karıştığından göz kapağınıza uyguladığınızda aynı katmanlı görüntüyü elde edeceksiniz.
9 2

Kuru dudaklara ruj sürmek zahmetlidir. Öncelikle bir dudak kremiyle dudaklarınızı nemlendirmeniz gerekir. SPF içeren dudak parlatıcılarını kullanırsanız tek hamlede hem dudaklarınızı nemlendirmiş hem de rujunuzu sürmüş olursunuz.
9 3

BB kremler zaten yaz aylarının kurtarıcısıydı... Nemlendirici, fondöten, koruyucu ve pudranın yarattığı etkiyi tek başına yaratıyor. Üstelik ciltte fondötenin oluşturduğu ağır etkiyi yaratmadan. Eğer problemli bir cildiniz yoksa kendi ten renginize uygun olan BB kremlerden bir tane edinmenizi öneririz.
9 4