Komşuda pişer, bize de düşer!

Ev yemeği yemek isteyenlerle, yemek yapmaktan keyif alanları bir araya getirmeyi amaçlayan Komşu Yemeği isimli platform Eylül ayında beta yayınına başladı ve kısa sürede İstanbulluların beğenisini topladı.

Komşuda pişer, bize de düşer!

komsuyemegi.com'un birincil amacı üyelerine, yakın, adil ve kaliteli yemeği ulaşılabilir kılmak. Ayrıca daha geniş bir sorumluluk alanını da kapsayan Komşu Yemeği, yemek alışkanlıklarının tek tipleşmesinin önüne geçilmesi, kaybolmaya yüz tutmuş geleneksel lezzetlerin yaşatılması, “hızlı ve hazır yemek” tüketimine bir alternatif sunulması amaçlarıyla da yola çıkıyor.

Komsuyemegi.com kurucusu Hilal Gençay projeyi hayata geçirmeye karar verdiğinde ajans olarak Enüstkat Interactive ile anlaşıyor. Girişimci ve ajans birlikteliğinin güzel bir uyumunu sergiliyor “komsuyemegi.com” . Tüm tasarım ve yazılım aşamaları Enüstkat Interactive tarafından tamamlanan projenin, sosyal medya yönetimi de yine ajans tarafından yapılıyor.

Komşu Yemeği bünyesinde üyeler “Pişiren Komşu” ve “Yiyen Komşu” olarak kayıt olabiliyorlar. Pişiren Komşu olarak kayıt olan üyeler, marifetlerini sergileyip yemeklerini siteye ekleyebiliyor. Yiyen Komşu olarak kayıt olan üyeler ise bu lezzetlerin tadına bakma fırsatını yakalıyor. Bu eğlenceli ve samimi platformda komşular lezzetli yemekler sayesinde bir araya geliyor. Şu anda pişiren komşu kayıtları devam ediyor. Kabiliyetine ve lezzetlerine güvenen tüm komşulara açık bir platform olan “komsuyemegi.com” gerçek lezzet severleri bekliyor.

Açıldığı günden bu yana yemek meraklılarının ve ev yemeği hasreti çekenlerin yakın ilgisini toplayan Komşu Yemeği’ nde şu anda 130 farklı yemeğiyle 95 Pişiren Komşu İstanbullu Yiyen Komşulara hizmet veriyor. 
 

Yorumlar