Kötü ilişkiden kurtulmanın 7 yolu!

Günümüzde çoğu kadın, erkek arkadaşı veya eşi tarafından bu kötü davranışlara maruz kalıyor. Size zarar veren ilişkinizi bitirmek için bu 7 adımı izleyebilirsiniz...


Sağlıksız ilişkileri bitirmek sizin için en doğrusudur.

Hayatınızın bu zorlu zamanlarında güçlü olmalı ve size önereceğimiz 7 adımı rehberiniz olarak kabul edip, yolunuza devam etmelisiniz...
9 1

Bu denli kötü ilişkilerden çıkarken ilk düşüneceğiniz şey kendiniz olmalıdır. Bu noktada herşeyi akıllıca düşünmelisiniz. Kendinizi korumak için önlemler alın.

Evinize kendinizi güvende hissetirecek bölgeler hazırlayın, kapı kilitlerini değiştirin, ortak takıldığınız mekanlara gitmeyin ve yapabiliyorsanız mutlaka koruma yardımı alın. Koruma yardımı almak için illa ki paralı bir adam tutmanız gerekmiyor. Size en yakın karakola gidip yardım talep edin.
9 2

Korunmanız sizi daha rahatlamış hissetirecektir ama uyanık davranmanızda fayda var. En çok kendinize güvenmeli ve işinizi şansa bırakmamalısınız.

İlişkilerin bitiminde çiftlerin birbirene duyulan saygı bu ilişkiniz için geçerli değil, çünkü siz normal bir insanı terketmiyorsunuz bu yüzden çok dikkatli davranmanız gerekir. Kiminle nerede olduğunuza çok dikket edin. Bu şekilde yaşamak çok korkunç birşey olabilir ama kendinizi korumak için bir süre bazı zevklerinizi kısıtlamanız gerekiyor.
9 3

Eğer ayrıldığınız insanla evliyseniz ve boşanacaksanız ya da size bu kötülükleri yapan insanı mahkemeye verdiyseniz bu süreç sizin için daha da zor olacaktır.

Bu yüzden kesinlikle bir avukata baş vurmanız gerekir. Mahkemelere tek başına gitmektense, bir avukatla gitmek he rzaman daha iyidir ve kendinizi daha güvende hissettirir. Tabii ki avukatınızı da iyi araştırın ve işinde başarılı olanı tercih edin.
9 4