Kraliyet ailelerinin stil sahibi kadınları!

Günümüz prensesleri moda tutkuları ve öncü stilleriyle tüm dünyanın ilgisini çekiyor. İşte en güzel giyinen asil kadınlar!


Soylu ünvanlar, geçtiğimiz yüzyıl içinde önemlerini büyük bir ölçüde kaybetti. Fakat birkaç genç soylu isim, bu isme evlilik yoluyla ya da soyla sahip olmuş olsa da stil ve zevkin kendilerine soylu atalarından miras kaldığını kanıtlıyor.

"Kate Middleton Efekti" sosyal medyayı ve tüm dünyayı etkisi altına aldıktan sonra soylu ailelere duyulan ilgi arttı.

Her zaman masallarda dinlediğimiz güzel ve şık prensesleri sizler için araştırdık… Ve işte karşınızda en şık kraliyet üyeleri!
8 1

2011'de yaptığı evlilikle kraliyet ailesine dahil olan Cambridge Düşesi, Lady Diana'nın yükselttiği moda anlayışını koruyacağını kanıtladı.

Televizyonun icadından beri en çok izlenen olaylardan biri Kate Middleton ve Prens William'ın düğünleri oldu. Giydiği zarif gelinlik o kadar kusursuzdu ki, kimse "ben beğenmedim" bile diyemedi.

İngiliz tasarımcıların büyük bir destekçisi olan Düşes, Büyük Britanya'nın en büyük moda öncülerinden.
8 2

Avustralya doğumlu Mary Elizabeth Donaldson, Danimarka tahtının varisiyle evli. İleride Kraliçe olacak olan Prenses Donaldson, katıldığı davetlerde şıklığıyla göz kamaştırıyor.

Herzaman cesura renkler ve farklı aksesuarları tercih eden Prenses Donaldson, günlük stilinde de kusursuz bir görünüme imza atıyor.
8 3

Avrupa'da eğitim alan Prenses Elisabeth von Thurn und Taxis, "The Princess Diaries" blogunun yazarı ve Vogue dergisinin stil editörlerinden biri.

Proenza Schouler, gibi cesur tasarımlara imza atan markaların defilelerinde görmeye alışık olduğumuz Almanya Prensesi, Avrupa'da olduğu kadar New York'ta da büyük bir etki yaratıyor.
8 4