Minik prenseslere mükemmel saç modelleri

Bayramın en güzel kızı O olacak!



23 Nisan onların günü! Sabahtan akşama kadar çocuklarınıza kendilerini şanslı ve özel hissetmeleri için fırsatlar yaratın. Önce minilk prenseslerimizden başlayalım.

Saçlarına çok yakışacak bu modeller onları çok da mutlu edecek. Kız çocuklarına özel saç dosyamızı kendiniz için de kullanabilirsiniz. Anne-kız ortak bir model yapmaya ne dersiniz?
8 1

Kısa saçlı prenses


Saçlarını yandan ya da ortadan ayırın. Minik lastik tokalarla düzenli ve simetrik şekilde gevşek olarak toplayın. Daha sonra lastiğin hemen üstünden tutamların ortasında bir boşluk açarak saç tutamını buradan içe doğru geçirin ve düzeltin. Prensesimizin saçı çok ince ya da düzse geçirme işlemini başını rahatsız etmeyecek şekilde tekrarlayın.
8 2

Orta boy saçlı prenses


Çiçekleri seven bir prensesiniz varsa hemen bahçeden onun için bir tane koparın ve yarım atkuyruğu şeklinde topladığınız saçlarını bu çiçekle süsleyin. Ona bir taç da yapabilirsiniz.
8 3

Ara boy saçlı prenses


Önüne düşen saçlarını jilet yardımıyla siz de bu şekilde kesebilirsiniz. Onun tatlı yüzünü ortaya çıkarmak için rahat bir tokayla asimetrik topuz yapmayı deneyin.
8 4