Kütahya Porselen çocuklara eğlenceli hediyeler!

Kütahya Porselen 23 Nisan'da çocukların yüzünü güldürecek bir sürpriz hazırladı.

Kütahya Porselen çocuklara eğlenceli hediyeler!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kütahya Porselen mağazalarında tüm çocukları bir sürpriz bekliyor. Kütahya Porselen’in özel olarak hazırlanan çocuk setlerindeki Uzun Zürafa, Neşeli Maymun, Pıtırcık Ailesi, Şaşkın Ördek, Uç Uğur Böceği ve Meraklı Panda gibi karakterlerinden oluşan eğlenceli boyama kitabı 23 Nisan’da tüm çocuklara hediye edilecek. Çocuklar bulmaca ve boyama bölümleriyle eğlenceli vakit geçirirken, Kütahya Porselen’in neşeli karakterlerinin çıkartmalarını kitapta yer alan Kütahya Porselen ürünlerine diledikleri gibi yapıştırarak kendi porselenlerini tasarlayacaklar.

Bu 23 Nisan’da Uzun Zürafa, Neşeli Maymun, Pıtırcık Ailesi, Şaşkın Ördek, Uç Uğur Böceği, Meraklı Panda, Prenses Çiçek, Sevimli Fare ve Şirin Sıpa çocukları yalnız bırakmayacak. Çocuklar istedikleri gibi renklendirebilecekleri bu eğlenceli karakterlerle keyifli vakit geçirecek. Kitapta yer alan bulmacalar çocuğunuzun gelişimine yardımcı olurken, boyama bölümü renkli bir dünyaya girmelerini sağlayacak.

Kitapta Kütahya Porselen’in neşeli karakterlerinin çıkartmaları da yer alıyor. Bu çıkartmaları çocuklar kitapta yer alan Kütahya Porselen tasarımlarına diledikleri gibi yapıştırarak kendi tasarımlarını yapabilecekler. Kütahya Porselen’in armağanıyla bütün çocuklar birer tasarımcı olacak.

Çocuklar unutulmayacak bir gün yaşarken, Kütahya Porselen’in onlar için özel hazırladığı takımlar da 23 Nisan’da neşeli bir hediye vermek isteyenlerin tercihi olacak. Eğlenceli figürlerle renklendirilmiş sağlıklı çocuk setlerindeki çatal, bıçak, servis tabağı, pasta tabağı, matara, kase, kupa ve yumurtalıklarla yemek saatleri zevkli hale dönüşecek.

Kütahya Porselen mağazaları çocuklarınızı hem birbirinden şirin karakterle tanıştırmak, hem de onlara özel bir 23 Nisan armağanı vermek için sizleri bekliyor. 23 Nisan’ı neşeli boyama kitabı ve özel tasarımlarla daha da renkli kılmak için Kütahya Porselen mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar