Seks hayatınıza heyecan katmak için...


Cinsel bağınızı güçlendirmek, seks anlarınızı daha derinleştirmek ya da partnerinizle geçireceğiniz anları daha da eğlenceli kılmak istiyor musunuz?

O halde şimdi sizlere 7 günlük bir aktivite rehberi hazırlıyoruz. Bunlara uyarak seks yaşantınıza renk ve heyecan katacaksınız.
9 1

Yapmanız gereken tamamen rahat olmak. Bir yatağa uzanmak ve tüm vücudunuzu dinlendirmek. Gözlerinizi kapatın ve olabildiğince zihninizdeki düşüncelerden arının. Tek aklınızda olan şey bedeninizin rahat etmesi olsun.
9 2

Yeni bir güne uyanın ve ilk aktiviteniz seks olsun! Vücudunuz bununla doyacak ve gün içinde büyük bir enerjiyle dolacaksınız. İşe geç kalırım düşüncesiyle erkenden uyanmanıza gerek yok. Uzmanlar 6-15 dakika arasında çiftlerin zevk aldığını ve doyma hissini yaşadığını söylüyor.

Sabah seksinin inanılmaz faydaları için tıklayın!

9 3

Özellikle kadınlar mastürbasyon tabularını artık aşmalı. Klitoris bölgesindeki 10 milyondan fazla sinir sadece sizin iyi hissetmeniz için var. Sabahları duşta geçireceğiniz fazladan birkaç dakika sizi mükemmel biri yapacak. Aynı durum erkek için de geçerli.
9 4