Lena Dunham Instagram paylaşımıyla olay yarattı!

Girls dizisinin yaratıcısı Lena Dunham, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla dikkat çekti. Kırmızı elbisesi kadar paylaşımıyla da konuşulan Lena Dunham, geceye damgasını vuran isimlerden biri...

Lena Dunham Instagram paylaşımıyla olay yarattı!

Girls dizisinin  yıldızı Lena Dunham, Golden Globe ödüllerindeki şıklığıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımıyla da herkesi şaşırttı. Çoğu zaman kötü giyinmesi nedeniyle eleştirilen Lena Dunham, bu kez Golden Globe ödülleri için doğru seçim yapmıştı fakat Golden Globe töreni için hazırlık yapan ünlülerin büyük bir bölümü gibi hazırlık aşamasından kareleri Instagram hesabından paylaştı.

Dunham,  Zac Posen tasarımı kırmızı elbisesini giyerken göğüs uçlarını silikon bantlarla kapatmayı tercih etti ve bu ilginç görüntüyü Instagram hesabına koydu.


Paylaştığı fotoğrafın altına "#FREETHENIPPLE cover" yani "Meme ucu kapatıcılarına özgürlük" yazan Dunham bu hareketiyle #FreeTheNipple hastagiyle yola çıkan feminist hareketi hatırlattı.

"Memelere Özgürlük" sloganıyla başlatılan sosyal medya kampanyasında medya organlarında gösterilen şiddet unsurlarının yerine kadın bedeninin sansürlenmesine teoki gösteriliyor.

249b1c4f00000578-2905925-not_your_average_girl_never_one_to_do_what_is_expected_unlike_mo-m-12_1421022028990.jpg

 

Yorumlar