LG'den üst düzey enerji tasarruflu klima!

LG Electronics’in ev kullanımına yönelik geliştirdiği Inverter V Serisi klimalar, enerji tasarrufu özelliğinin yanı sıra sessiz çalışmasını sağlayan ileri teknolojisiyle dikkat çekiyor.

LG'den üst düzey enerji tasarruflu klima!

Klimalarda devrim yaratan LG Prestige Inverter V, 5.6 COP ve EER değerleriyle enerji tasarrufunu bir üst seviyeye taşıyor. Geliştirilmiş kompresörü sayesinde bir önceki modellere göre yüzde 74 oranında daha az enerji harcayan ürün, odanın havasını da daha etkin bir şekilde temizliyor. LG Ar-Ge ekibinin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda LG Prestige Inverter V 17dB ses seviyesiyle dünyanın en sessiz kliması özelliğine sahip.

Inverter V Serisi, havayı yüksek seviyede arındıran en yeni LG teknolojisi Plasmaster ile dikkat çekiyor. Plasmaster Otomatik Temizleme sistemi, sterilize yöntemiyle klimanın iç kısmını küf ve bakterilerden koruyor. Ayrıca Plasmaster kötü kokuları giderirken allerjiye karşı etkili inovatif Honeycomb hava filtresi sayesinde içlerinde H1N1’in de bulunduğu çeşitli virüsleri ortadan kaldırıyor.

Prestige Inverter V, özel dekorasyona sahip tüm evlerle uyum sağlayan ve otomatik olarak açılıp kapanan ön paneliyle ayrıcalıklı bir tasarıma sahip.

“Inverter V serisi klimalar, ev yaşamını daha konforlu hale getirmek isteyen tüketiciler için tasarlandı” diyen LG Türkiye Klima Ürün Müdürü Kevin Han, “Enerji verimliliği konusunda gerçekleştirdiğimiz inovatif çalışmalar, kullanıcıların daha az enerji sarfiyatıyla harcamalarını kontrol altına alıyor ve bu yönüyle doğayı da koruyor” şeklinde görüş bildirdi.
 

Yorumlar