Limon yeşil çaya mucize katıyor!

Yeşil çay, zayıflamada yağların vücuttan atımını kolaylaştırmak ve metabolizmayı hızlandırmak için, günde iki kez tüketilmeli, bir de limonla birleşince mucize bir içecek oluyor.

Limon yeşil çaya mucize katıyor!

Limon eklendiğinde antioksidan seviyesi defalarca katlanıyor. Kanserli tümörler ve kalp-damar rahazsızlıklarının bir numaralı düşmanı olan antioksidan miktarı, çaya limon katıldığında 7 kat daha fazla olarak ölçülmüştür.

Yeşil çayın siyah çaydan çok daha etkili ve faydalı olduğu araştırmalarla ortaya konmuştur. İçerisinde potasyum, florin, bakır, C, B1, B2 vitaminleri, organik asitler içeren yeşil çay sindirimi hızlandırır. Ayrıca tanin ve catechin etkili birer antioksidandır. Limon etklendiğinde yeşil çaydaki catchein miktarı 13 kat artmaktadır.

Limonun yağ yakıcı özelliğini biliyor musunuz?

Sabahları 1 bardak suya sıkılıp içildiğinde metabolizmayı hızlandırır ve zayıflamaya yardımcı olur. Dişlerin beyazlamasından astıma, kardiyovasküler rahatsızlıklardan kepeğe kadar pek çok konuda faydası bulunan limon zayıflarken de en büyük yardımcınızdır. Asidik içeriği sebebiyle zararlı bakterilerin ölümüne neden olurken, sindirim sistemini de olumlu yönde etkiler.

345-(1).jpg
 

Yorumlar