Seksi bir cilt için 10 uzman tavsiyesi

Ünlüleri güzelleştiren uzmanlardan çok özel öneriler...



Onlara hayran olmamız için saatlerini ve servetlerini harcıyorlar. Evet, dünya yıldızlarından bahsediyoruz! Fakat aslında hepsinin güzelliğinin arkasında birkaç küçük taktik var. Onları özel gecelere hazırlayan ve kişisel bakımlarından sorumlu olan uzmanlardan o taktikleri öğrenelim.
12 1

Francesca Tolot, Beyoncé'nin özel makyözü

"Beyoncé'yi parfüm markası 'Heat'in tanıtımı için hazırlarken tüm vücudu için önce vücut nemlendiricisi, üstüne de bronzlaştırıcı pudra kullandım. Bu ikilinin etkisi daima muhteşemdir."

Markalar: L'Oréal, La Mer

12 2

Joanna Schlip, Eva Longaria'nın özel makyözü

"Bunu mutlaka deneyin. Bir çay fincanı esmer şekerin içine yarım çay fincanı zeytinyağı koyun ve bu karışımı daireler halinde tüm vücudunuza uygulayın. Duştan sonra teninizin ne kadar yumuşak ve pürüzsüz göründüğüne inanamayacaksınız. Sonra da esmer şeker özlü bir krem kullanın. Ta-ta! Muhteşem!"

Markalar: Fresh


12 3

Jillian Dempsey, Victoria's Secret güzellik uzmanı

"Havluyla rastgele kurulanmayın, farkında olmadan çok yanlış bir şey yapıyorsunuz. Karın, göğüs gibi sarkmaya elverişli çok yumuşak bölgeler için çok ama çok yumuşak kumaşlar kullanmalısınız. Ben meleklere de bunu uyguluyorum. Japonlar muhteşem el havluları yapıyor, bulun ve alın."

Markalar: Kanebo Sensai Collection Sponge Chief


12 4