Kadınları utandıran 'kadınsı' şeyler



Hepsi vücudunuza özgü şeyler ve hepsi çok normal! Fakat biz kadınlar bunu bilsek de bazen başkalarının neler düşüneceği hakkında endişelenmekten kendimizi alamıyoruz.
7 1

Vajinal akıntı


O sıvıyı hissetmeye başlamak bile bacaklarınızı kapatıp tedirgin olmanıza yetebilir. Oysa vajinal akıntı özellikle cinsel olgunluğa erişmiş kadınlar için son derece sağlıklıdır. Vajina kendi kendini temizleyen nadir bir organdır. Bakterileri kendinden bu yolla uzaklaştırır.

Ayrıca bu doğada da olan bir şeydir. Dişi erkeği çekmek için bir koku salgılar. Kadınlar da cinsel çekim duydukları bir erkekle karşılaştığında bu yolla ilkel bir fizyolojik tepki verir.

Elbette koyu renkli bir akıntı gözlemlerseniz mutlaka bir uzmana başvurun.
7 2

Altına kaçırmak


Özellikle doğumdan sonra kadınlarda görülen bir durumdur. Doğum sırasında 'genişle' komutunu alan kalça kemiği idrar torbasını da etkiler. Ayrıca yer çekimiyle zaman içinde sarkan dudaklar idrar tutmayı zorlaştırabilir.

Korkmayın, her kadın aynı süreçlerden geçiyor!

Kegel egzersiziyle vajina kaslarınızı geliştirin.
7 3

Ağız kokusu


Sizin ağzınız asla kokmamalı, öyle değil mi? Dişlerinizi fırçalıyor ve diş bakımınızı ihmal etmiyorsunuz. Hatta bazen taze nane ya da karanfil çiğniyorsunuz.

O zaman ağız kokusunun arkasında başka bir sebep olabilir. Bunu kozmetik bir kaygıyla değil, tıbbi bir uyarı olarak görün.

Mide, diş, boğaz iltihapları ağız kokusuna yol açabilir. Sadece bir önceki gün yedikleriniz bile mide asidi dengesini değiştirdiğinden kokuya sebep olabilir.
7 4