Maksimum güç, minimum ses!

Benzersiz temizleme performansını sessizlikle buluşturan Rowenta, 62dBA’lik ses seviyesi ile dünyanın en sessiz elektrik süpürgesi Rowenta Silence Force Extreme’i kullanıma sunuyor.

Maksimum güç, minimum ses!

Çalıştığını  bile hissettirmeyen maksimum güce minimum ses ile ulaşan Rowenta Silence Force Extreme;  yeni nesil motor teknolojisi sayesinde yüzde 50 daha az elektrik harcıyor. Toz torbalı ve toz torbasız modellerinin tamamında bulunan özel aksesuar zinciri ile ev temizliğini konforlu bir
deneyime dönüştüren Rowenta Silence Force Extreme serisi toplam sekiz farklı renkten oluşuyor.

Rowenta, bir elektrik süpürgesinden beklenen “Güç”, “Konfor” ve “Sessizlik” özelliklerini buluşturan yeni bir ürün geliştirdi. Maksimum güce minimum ses ile ulaşan Rowenta Silence Force Extreme, 62 dBA’lik ses seviyesi ile dünyanın en sessiz elektrikli süpürgesi olma özelliğini taşıyor. Sınıfının en iyi temizleme performansını da sağlayan Rowenta Silence Force Extreme;toz torbalı ve toz torbasız olmak üzere toplam sekiz farklı renk seçeneği ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Özel ergonomik tasarımı ve farklı ihtiyaçlara yönelik zengin aksesuarlarıyla temizliği kolaylaştıran Rowenta Silence Force Extreme, canlı renk seçeneklerinin yanı sıra şık ve teknolojik tasarımı ile de göz alıyor. Tüm aksesuarları kullanım konforunu arttırmak için özel olarak tasarlanan Rowenta Silence Force Extreme ile temizlikte yeni bir dönem başlıyor!

En sessiz toz torbasız elektrik süpürgesi
 
Aynı üstün teknolojinin toz torbasız modeli Rowenta Silence Force Extreme Cyclonic ise, devrim
niteliğindeki bir yenilik ile sınıfının en iyi performansını sunuyor. 68 desibel ses şiddetiyle “En Sessiz Toz Torbasız Elektrik Süpürgesi” Silence Force Extreme Cyclonic, kendi segmentinin ortalamasından 13 desibel daha sessiz çalışıyor.

Yorumlar