Makyaj artisti Sir John'un güzellik sırları!

Beyoncé'nin makyaj artisti Sir John, makyaj sırlarını ve Beyoncé'ye uyguladığı makyajı anlatıyor.


Aristokrat ismiyle Sir John, Beyoncé'nin ekibinden gelen bir telefonla turnayı gözünden vurdu. Kendisine Byeoncé'nin Mrs. Carter turu için onlarla birlikte çalışması teklif edilmişti.

Daha sonra kendini Beyoncé'nin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan görsel albümü için 8 farklı makyaj stili yaratırken bulan bu süper yetenekli makyaj artistini daha yakından tanımak istiyoruz.

Makyaj konusunda harikalar yaratan Sir John, bahar makyaj trendleri , yeni orkide ve turuncu ruj trendi hakkında tavsiyelerini anlatıyor.

En güzeli de, Beyoncé'nin makyaj artisti Sir John'un Beyoncé'nin muhteşem makyajıyla ilgili sırlarını açıklıyor olması!
8 1

Canlı pembe ve mor karışımı orkidenin 2014'ün rengi olduğunu biliyorsunuzdur. Sir John orkidenin soğuk bir renk olduğunu söylüyor .

Beyoncé'nin makyaj artistine göre sıcak tonlar kadınlara daha çok yakışsa da eğer koyu bir ten rengine sahipseniz, dudaklarınızı açık bir renkle yumuşatmanızın daha iyi bir görünüm yarattığını söylüyor.

Sir John Beyoncé'nin No Angel videosunda kullandığı mat orkide tonunu kullanmanızı öneriyor.

Sir John orkide tonlarındaki rujunuzu allık olarak da kullanmanızı öneriyor. Eğer orkide rengini yüzünüze uygulamak hoşunuza gitmeyecekse o halde mutlaka tırnaklarınızda denemelisiniz.
8 2

Dudak parlatıcılarıtıcınızı gözünüze uygulamayı hiç düşündünüz mü?

Sir John, parlatıcıların gözlerinizde daha hoş duracağını söylüyor. Mat rujlarla daha sofistike bir görünüm yaratıp göz kapaklarınızı parlatmanızı tavsiye eden Sir John, bu uygulama için öncelikle uzun süre kalıcı bir far tonu seçmenizi söylüyor.

Farınızı gözlerinize uyguladıktan sonra parmak uçlarınızda üzerine birazcık dudak parlatıcısı uygulayın. Parlatıcıyı gözlerinize uygularken, dudaklarınıza sürdüğünüz gibi uygulamamalı yalnızca hafif bir parlaklık yaratmalısınız.
8 3

Bahar makyajınızın en önemli unsuru tabii ki kusursuz bir cilt. Sir John kendisinin cilt bakımına çok öenm verdiğini ve yulaflı cilt bakım maskelerinin vazgeçilmezi olduğunu söylüyor.

Bahar ve yaz aylarında cildinize ağır fondötenler uygulamak istemeyeceğinizi söylüyor. Cildinize güzel bir nemlendirici uygulayın ve ihtiyaç duyduğunuz bölgeleri kapatıcıyla rötuşlayın. Sir John Beyoncé'nin kusursuz cildi için her ay düzenli olarak meyve enzimi peelingi uyguladıklarını söylüyor. Beyoncé'nin cildinin çok iyi nemlendirildiğini ve ölü hücrelerden arındırıldığını da ekliyor. Cilt bakımlarından sonra, makyajını mümkün olduğunca parıltılı uyguladığını söyleyen Sir John, Beyoncé'nin fondöten kullanmayı sevmediğini de söylüyor.
8 4