Makyaj nasıl temizlenir?

Doğru makyaj temizleme tekniklerini öğrenelim, cildimizi koruyalım!


Makyajla uyumak, cildinize yapacağınız en büyük kötülüklerden biri herhalde! Gözeneklerin genişlemesine, kirlerin deri içerisine yerleşmesine ve böylece deri altında yağlanmalara, siyah noktalara ve pürüzlere sebep olabilecek kadar büyük bir kötülük!

Makyajını temizlemeye üşenenler için pratik önerilerimiz var. Sadece 30 saniyede bile tertemiz bir cilde sahip olabilirsiniz.
7 1

Eğer çok kısa zamanınız varsa yüzünüzdeki makyajı çıkarmaya odaklanın ve makyaj temizleme bezi kullanın. Ancak bu uygulamayı haftada iki kereyle sınırlandırın. Çünkü makyaj malzemelerindeki pigmentler gözeneklere girerek, genişlemelerine neden oluyor. Gözleriniz ve yüzünüz için ayrı mendiller kullanın.

Ürün önerisi:

Nivea Visage Yumuşatıcı Makyaj Temizleme Mendili Kuru Hassas Ciltler
7 2

Yüzünüzü temizleyici jelle yıkamadan önce mutlaka makyajınızı çıkarın. Çünkü makyaj, temizleyici ürün tarafından yağın ve kirin çözülmesini engeller. Fındık boyutunda temizleyici jeli, pilli yüz temizleme fırçasının üzerine sürün ve fırçayı 60 saniye yüzünüzde gezdirin. Fırçanın titreşimleri yağın ve kirin daha kolay çıkmasını sağlayacaktır.

Ürün önerisi:

DDF, Revolve 400X, yüz temizleme fırçası ve mikrodermabrazyon liti.

7 3

Ekstradan birkaç dakika zaman yaratmanız cildiniz için en idealidir. Makyaj ve kiri cildinizden arındıracağınız adımlardan sonra, haftada iki veya üç kere cildinize peeling uygulayın. Ve hergün mutlaka T bölgesi için yağ dengeleyici bir ürün ve cildiniz için nemlendirici sürün.

Ürün önerisi:

Bliss, Pore Perfecting Facial Polish, peeling ve Triple Oxygen+C Energizing Cream, bakım kremi

7 4