Makyajda yaza özel ruj ve far kombinleri!

Kışın kullandığınız far ve ruj renleri yazın hafifliğini yansıtmaz! Makyajınızı yazın güneşli günlerine uyarlamanız için ünlülerin makyaj stilleirnden kopya çekiyoruz!


Yaz mevsiminde makyaj malzemelerinizi bir araya getirmek ve doğru kombine ulaşmak zorlayıcı olabiliyor.

Kışın kullanılan makyaj stilleri ve malzemeler yazın hafif dokusuyla örtüşmüyor.

Makyajda daha kolay karar vermek ve doğru kombinler elde etmek için ünlülerin göz ve dudak makyajı kombinlerinden ilham almaya ne dersiniz?

Hafta ici ve hanta sonu makyaj kombinleri için ünlülerden saçtiğimiz görünümleri birlikte inceleyelim….
9 1

İçinizdeki Bianca Jagger'a seslenin ve tıpkı Elizabeth Olsen'ın uyguladığı gibi gözlerinize bordo far uygulayın.

Göz çevrenizde kullandığınız bordo farınızla buğulu bir görünüm yarattıktan sonra dudaklarınızı gül kurusu dudak parlatıcısıyla renklendirin.
9 2

Shameless dizisinin güzel yıldızı Emmy Rossum muhteşem bir yaz makyajıyla karşımıza çıkıyor.

Ahududu rengi dudaklarını tamamen yaza özel parıltılı bir farla kombinleyen Rossum'un kullandığı beyazdan, eflatuna doğru renk değiştiren parıltılı far yazı yansıtan bir ürün.

Eğer bu görünüm size biraz fazla geldiyse, parıltılı farınızı yalnızca göz kapaklarınızın üzerine ya da gözünüzün iç kısmına uygulayabilirsiniz.
9 3

Çoğu zaman nude makyajla görmeye alıştığımız Lily Collins bu kez koyu pembe dudaklarını uçuk pembe göz makyajıyla dengeliyor.

Göz kapaklarında inci parıltısına sahip pembe bir ton kullanan Collins, makyajında dudaklarını öne çıkarmayı tercih etmiş.
9 4