Makyajınızı zenginleştirmenin 7 yolu!

Yıllardır değiştirmediğiniz makyaj stilinizi zenginleştirmenin bir yolunu mu arıyorsunuz? O halde sizler için derlediğimiz makyaj tüyolarına bir göz atın!


Yıllardır aynı şekilde ve aynı ürünlerle mi makyaj yapıyorsunuz? O halde makyaj stilinizi zenginleştirmenin vakti gelmiş olabilir!

Kendinizi rahat hissettiğiniz ve çok iddialı olmayan makyaj uygulamalarına yöneliyorsanız kolaya kaçıyorsunuz. Her zaman aynı şekilde makyaj yapmak sıkıcı ve kendini tekrar eden bir görünüme sahip olmanıza neden olur.

Makyaj rutininizde yapacağınız küçük değişiklikler görünüşünüzü büyük ölçüde değiştirecek ve hem sizi hem de çevrenizdekileri şaşırtacak!

Güzel yüz hatlarınızı vurgulayın ve makyaj stilinize bir tutam eğlence katın! İşte makyajınızı zenginleştiren tüyolar...
9 1

Makyajınızı zenginleştirmenin en güzel yollarından biri de göz makyajınıza parıltı eklemektir.

Simli eyeliner kullanabilir ya da parmak uçlarınızla farınızın üzerine makyaj simi uygulayabilirsiniz.
9 2

Makyaj stilinizi zenginleştirmek ve stil sahibi bir makyaj uygulaması yapmak istiyorsanız metalik smokey eye makyajını mutlaka denemelisiniz.

Tek yapmanız gereken metalik bir fara batırdığınız fırçayı kirpik diplerinizden göz kapağınıza kadar her yere uygulamak ve koyu renkli bir kalemle kiripik çizgilerinizi belirginleştirmek.

9 3

Gölgeli dudak makyajı sıradan ruj görünümüne karşı güzel bir alternatif oluşturuyor.

Dilediğiniz renkleri koyulu açıklı kombinleyerek gölgeli dudak makyajınızı uyğulayabilirsiniz.

İç kısmı beyaz, dış kımı pembe, nude tonları ve turuncu-kırmızı gölgeli dudak makyajlarını mutlaka denemelisiniz!

9 4