Makyajsız güzel görünme taktikleri!

Cilt bakımında bu tavsiyelere uyarak makyajsız güzel görünmek daha kolay!


Güzel olmak için tek çarenin makyaj olduğunu düşünmeyi bırakmamızın vakti!

Elbette makyaj birçok kusuru kapatıp, daha ışıltılı görünmemizi sağlıyor ama doğalken de pürüzsüz bir görüntüye yaklaşmak için elimizden geleni yapmamız gerek...

Sabahları aynanın önünde harcadığımız vakitten en az 15 dakika eksiltecek ve doğal güzelliğimizi ön plana çıkaracak öneriler…
7 1

Sabah, akşam ve spordan sonra cildinize masaj yaparak yıkamalısınız. Makyajınız sivlcelerinizi örter fakat doğru temizlenmediğinde makyajın bile kapatamayacağı bir hal alabilir.

Sabunlar cildi kuruttuğu için dermatolojik yüz yıkama jellerini kullanmanız dermatologların önerisi. Böylece akne oluşumuna taviz vermeyeceksiniz.

Eğer gözenekler tıkanmaya müsaitse salisilik asit içeren bir ürün kullanmalısınız.
7 2

Kirpiklerinizi forma sokmak için geceleri biraz vazelin sürebilirsiniz. Vazelin, kirpikleri yumuşatır ve nemlendirir. Böylelikle kirpikleirniz kırılmaya karşı daha dayanıklı olur.

Badem yağının kirpikler üzerindeki gücünü eminim daha önce duymuşsunuzdur. Hintyağının da kirpikleri güçlendirdiğini hatırlatalım.


7 3

Hindistancevizi yağı, satın aldığınız dudak nemlendiricileri kadar bakım yapar ve parlaklık kazandırır, üstelik içinde hiç kimyasal bulundurmadan.

Düzenli olarak bunu kullanırsanız, elinizde sürekli nemlendiriciyle gezmek zorunda kalmazsınız.
7 4