Bu hafta vizyonda neler var?

....

İsyan


Yönetmen: James Mather, Stephen St. Leger
Oyuncular: Guy Pearce, Maggie Grace, Vincent Regan

Bir komplo oyununa alet olduktan sonra casuslukla suçlanan eski ajan Snow'a özgürlüğünü yeniden kazanma fırsatı sunulur. Fakat karşılığında üstlenmesi gereken görev oldukça zorludur. Zira Amerikan başkanının kızı Emily yüksek güvenlikli bir uzay hapishanesinde, çıkan isyan sonucu esir konumuna düşmüştür. Snow en sıradışı yöntemlerle, ne olursa olsun Emily'yi kurtarmaya çalışacaktır.

İsyan'ın fragmanı için tıklayın!


9 1

205: Korku Odası


Yönetmen: Rainer Matsutani
Oyuncular: Jennifer Ulrich, Julia Dietze, André Hennicke

Her şeye yeni baştan başlamak isteyen Katrine Kopenhang'ta bir öğrenci yurduna yerleşir ve üniversiteye kayıt olur. Kendisine verilen 205 no'lu oda hakkında duyduğu dedikodularsa umurunda değildir. Onun için bu yurt baskıcı babasından kurtulduğu, partilere kayılıp kendi özgürlüğünü ilan edeceği yeni yuvasıdır. Fakat aynı ortamı paylaştığı Sanne ve arkadaşları katrine'i yurttan attırmak için planlar tasarlarlar. Uydurdukları hikayelerden biri de 205 no'lu odanın lanetli olduğu ve hiç kimsenin bir seneden fazla o odada kalamadığı masalıdır. Fakat uydurdukları hayalet hikayeleri çığrından çıkar ve şehir efsanesinden öteye geçerek gerçekliğe dönüşür... Katrine neden kimsenin 205 numaralı odada kalmak istemeyeceğini çok yakında keşfedecektir.

205: Korku Odası'nın fragmanı için tıklayın!


9 2

Sahte Gelin


Yönetmen: Sheree Folkson
Oyuncular: David Tennant, Alice Eve, Kelly MacDonald

Lara Tyler uluslararası tanınan bir yıldızdır ve internet dünyası ile meşhur olan İngiliz yazar James Arber ile evlenecektir fakat nikahları bir paparazzi tarafından basılınca, gözlerden uzak evlenebilecekleri bir yer ararlar.

Sahte Gelin'in fragmanı için tıklayın!


9 3

Ölüm Uykusu


Yönetmen: Jaume Balagueró
Oyuncular: Luis Tosar, Marta Etura, Alberto San Juan

Barcelona’da apartman görevlisi olarak çalışan Cesar, işi gereği her daire sakininin özel hayatına tanıklık etmektedir. Hayatı seven, neşeli bir kadın olan Clara ise özellikle ilgisini çekmektedir. Ama hayat olumlu bakan bu cana yakın hali Clara’nın başına hiç beklenmedik belalar açacaktır. Zira Cesar başka insanlara acı çektirerek tatmin olan bir psikopattır ve çevresinde en dayanamadığı şey mutlu insanlardır!

Ölüm Uykusu'nun fragmanı için tıklayın!


9 4