Marilyn Monroe'nun güzellik ve makyaj sırları!

Hollywood'un unutulmaz sarışını Marilyn Monroe'nun stilinden ilham aldık ve sizler için seksi yıldızın güzellik sırlarını araştırdık!


Marilyn Monroe, aramızdan erken yaşta ayrılmış olsa da arkasında büyük bir güzellik ve stil mirası bıraktı!

Hollywood'un büyüleyici havasını yansıtan güzelliğiyle bugün bile aklımızdan çıkmayan Monroe, kadınların kendi stillerini yaratırken sıklıkla ilham aldığı bir çekiciliğe sahip.

Sizler için bu unutulmaz güzelin güzellik ve makyaj sırlarını inceledik. Bu tüyolara kulak vererek Marilyn Monroe gibi muhteşem bir etkiye ve unutulmaz güzelliğe sahip olabilirsiniz...
7 1

Marilyn Monroe hakkında yazılanlara göre, güzel yıldız o dönemde cildinin ışıltılı bir görünüme sahip olması için hormonlu bir güzellik kremi kullanıyormuş.

Bu kremin içerdiği hormonlar Monroe'nun cildince ince bir tabaka tüylenmeye sebep oluyor ve bu beyaz tüyler kamera ışıklarında ünlü oyuncunun cildine güzel bir ışıltı yayıyormuş.

Hormonlu güzellik kremleri kullanmak pek tercih edilmese de, cildinize ışıltı veren makyaj ürünlerini tercih edebilirsiniz. Cilt aydınlatıcı ve ışıltılı pudralar, her zaman daha güzel bir cilt görünümü sağlar.
7 2

Kusursuz olmaya çalışmayın!

Marilyn Monroe'nun en meşhur sözleri sizi güzel yapan şeylerin farklılıklarınız olduğunu ve bu özelliklerinizi sevmenizi öğütler.

Marilyn Monroe'ya kulak verin ve diğerleri gibi görünmek yerine kendinizi özel kılan yönlerinizi ortaya çıkarın! Böylece kendi güzelliğinizi olması gerektiği gibi yansıtabileceksiniz.
7 3

Marilyn Monroe, yüzünde kırışıklıklar oluşmadan, oldukça genç bir yaşta hayatını kaybetse de bir röportajında doğal bir şekilde yaşlanmak istediğini söylemişti.

50 yaşındayken 20 yaşında gibi görünme çabasına girmek pek hoş sonuçlar doğuran bir şey değil. Geçen yıllarla beraber yüzünüzde meydana gelen değişiklikleri kabullenin ve doğallığınızın keyfini sürün!
7 4