Max Factor 2014 ilkbahar-yaz trendleri!

Max Factor Global Kreatif Tasarım Direktörü Pat McGrath, 2014 ilkbahar yaz Miu Miu podyumundaki canlı ve etkileyici makyajını anlatıyor!


“Bu sezon ilkbahar, tam ilkbahar gibiydi!” diye gülüyor Pat, sonunda fırtına gibi geçen New York, Milan ve Paris turunu bitirip nefes almak için vakit bulduğunda.

Bu sezon, çoğu saatler süren titiz çalışma ve yeni tekniklerin geliştirilmesini gerektiren 25'den fazla defileyi bitiren Max Factor Global Kreatif Tasarım Direktörü, gördüğü İlkbahar/Yaz 14 koleksiyonlarından ilham aldığını anlatıyor.

Pat’e göre defileler, pek çok tasarımcının kullandığı organik görünümlü metaliklerin yanı sıra doğal, canlı cilt görünümünü yansıtıyor. Canlı cilt görünümü, defilelerde popüler olan daha gösterişli ve süslemeli bazı kumaşlarla tam bir zıtlık sergiliyor.

İşte Pat McGrath'den 2014 ilkbahar yaz sezonu Miu Miu podyum makyajı!
7 1

Max Factor Max Factor Whipped Creme Fondöten kullanarak parlak, sağlıklı görünen bir cilt elde edin, ardından gözaltındaki halkaları ve kusurlu yerleri gizlemek için Max Factor Erace kullanın.
7 2

Göz kapaklarında Turquoise Fury renkli Max Factor Wild Shadow Pot'u yayarak pastel turkuaz rengi elde edin.

Fırça kullanarak farı gözün iç köşesinden başlayıp dışarıya doğru uygulayın ve sonra dumanlı bir etki elde etmek için parmak uçlarınızla yumuşatın
7 3

Sadece üst kirpiklere iki kat olarak uygulayacağınız Max Factor Wild Mega Volume Maskara ile gözleri çerçeveleyin.
7 4