Mehmet Öz tavsiye ediyor!

Sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak için neler yemelisiniz?



Yaşlanma sürecini yavaşlatmanın ve hastalıklarla savaşmanın en iyi yolu tabağınızı vücudunuzun ihtiyacı olan, besin değeri yüksek gıdalarla doldurmak. Hangi besinlerin yıllara meydan okumaya yardımcı olabileceğini keşfedin!

Akıllı davranın ve yediklerinizle sağlığınızı koruyun. Mehmet Öz\'ün önerdiği besinleri beslenme programınıza ekleyerek uzun yıllar boyunca hem genç görünecek hem de genç hissedeceksiniz.
13 1

Somon


Somon, kalp sağlığı ve genel sağlığınız için gerekli olan Omega-3 yağ asitleri içerir. Eğer balık sevmiyorsanız balık yağı haplarını veya vejetaryen Omega-3 hapları kullanabilirsiniz.
13 2

Kuru fasülye


Bu fasulyenin zengin lif içeriği kan şekeri seviyesini düşürmede önemli bir rol oynar. Sağlıklı bir kan şekeri seviyesi sağlamak, diyabet ve kolesterol yükselmesini önlemeye yardımcı olur. Neden olduğu rahatsız edici gazı azaltmak için suda bekletin ve haftada 2-3 kere tüketmeye çalışın.
13 3

Tatlı patates


Bu turuncu sebzenin parlak rengi, içerisinde güçlü bir antioksidan olan karotenoid barındırdığı anlamına gelir. Ayrıca bu sebze, cildiniz ve gözleriniz için önemli olan ve kırışıklıkları önlemeye yardımcı A vitamini deposudur. Sarı patates yerine bu besin değeri yüksek alternatifi tercih edin.
13 4