Kaş tasarımı nasıl yapılır?

Makyaj artisti Burçin Göksu'yla kadınların ilkbaharda kendilerini yenileme istediği üzerine konuştuk. Tabii ki, kaş tasarımı ön plandaydı!

Türkiye'nin en güzel kadınlarının makyajını yapan, makyaj artisti Burçin Göksu'dan doğru makyaj için gereken püf noktaları ve bilinmeyen detaylarını öğreneceğimiz beşinci haftadayız.

Burcu Esmersoy, Tanem Sivar, İvana Sert, Özge Ulusoy, Çağla Şikel ve daha birçok ünlü, O'nun ışıltılı dokunuşlarıyla ekrana çıkıyor.

Bu hafta Göksu bize kaş tasarımından bahsediyor. Burçin Göksu'nun geçtiğimiz haftalarda açtığı yeni web sitesini de ziyaret etmeniz önerimiz. 'www.burcingoksu.com'
10 1

Bakışların anlamını ön plana çıkaran, yüzdeki en önemli bölüm kaşların dizaynı. İfademizin en temel karakteristiğini oluşturan kaşlarımız düzgün bir formda mı sorusu bu yüzden önemli.

Uzman ellerden çıkmamış bir kaş dizaynı, anlamını yitirmiş bir yüz ifadesine sebep olabilir. Rengi, gürlüğü, modeli, kavisi gözleriniz ve yüzünüzün şekline göre yerli yerinde mi?
10 2

Kaşlarınıza her ne kadar evde kendiniz şekil vermeye çalışsanız da aynadaki yansıma ile yapacağınız bu işlem, aynanın verdiği açı ile çok da sağlıklı olmayabilir.
10 3

Kaşlarınız yer yer seyrek olanlara Göksu'nun önerisi; kaş farıyla, tüylerinizin arasını hafif dokunuşlarla doldurmak. Bir diğeriyse kaş kalemi. Fakat Göksu, kaş kalemini çok fazla tercih etmeyip önermiyor. Çünkü kaş kalemleri genelde ya çok yağlı ya da çok kuru diye belirtiyor.

Kuru olan kalemler kaşları yoruyor ve hasar veriyor, yağlı olanlar ise kılları döküp seyrelmesine neden olabiliyor.
10 4