Merkür retrosu burçları nasıl etkiliyor?

Astrolog Demet Baltacı, Merkür Retrosu'nun 12 burcu nasıl etkilediğini yazdı! İşte burçlar ve 21 ocak 2015 merkür retrosunun etkileri...


KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Merkür retrosu 11. evinizi etkileyecek. Sosyal hayatınız, arkadaşlarınız ve çocuklarınız ile daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu dönemde bir süredir görmediğiniz eski arkadaşlarla daha fazla biraraya gelebilirsiniz. Grup çalışmaları ve organizasyonlarda gecikme ve ertelemeler olabilir. Daha önceden başladığınız ancak yarım bıraktığınız iş, proje, eğitim gibi konuları tamamlamak için girişimde bulunabilirsiniz.
13 1

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Merkür retrosu 10. evinizi etkileyecek. Kariyeriniz ve iş hayatınızda bazı iletişim problemleri oluşabilir. Patron veya otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinize temkinli yaklaşın. Üzerinde çalıştığınız işleri düzenleyebilir, tamamlayabilirsiniz. Kariyerinizle bağlantılı eğitim ve seminerlere katılabilirsiniz. Aile büyükleri ve ebeveynler ile ilgili bazı sağlık problemleri oluşabilir ve sizin ilgilenmeniz gerekebilir.
13 2

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Merkür retrosu 9. evinizi etkileyecek. Yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, yüksek öğrenim, hukuksal konularla ilgili bazı gecikmeler ve ertelemeler olabilir. Bir süredir görmediğiniz akrabalar ve yakınlarla görüşmeleriniz artabilir. Eskiden gittiğiniz bir yere tekrar seyahat yapabilirsiniz. Yolculuklarda rezervasyonlarınızı, biletlerinizi kontrol edin ve kullandığınız otomobilinizin bakımını ihmal etmeyin.
13 3

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Merkür retrosu 8. evinizi etkileyecek. Bu dönemde eski bir alacağınız elinize geçebilir. Ancak yeni kredi almak ve borç vermek için pek uygun bir dönem değildir. Banka işlemlerinde, kredi kartı, fatura vb. ödemelerde dikkatli olun, karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Önceden dahil olduğunuz emeklilik, sağlık sigortası, dernek, klüp üyeliği aidatı gibi kavramlarda yeni düzenlemeler olabilir. Elektronik ürünlerle ilgili masraf yapmanız gerelebilir. Yeni bir ürün almak gerekirse 12 Şubat sonrasını beklemek daha doğru olacaktır.
13 4