Saçınıza bu 9'luyla şekil vermek çok kolay

...


Saçlarınıza saatlerce zaman ayırmak zorunda değilsiniz. Az ve öz dokunuşlarla da trend saç modellerini yapmak mümkün. Şimdi görünümünüzü ve saç stilinizi değerlendirme vakti. Süper seksi saç modellerini inceliyoruz.
10 1

Her kadının istediği kolay saçlar ve biraz da ışıltılı bir görünüm. Hepsi birlikte de olur aslında. Sadece bir kaç dakikanızı vererek bu saç tokasıyla saçlarınızı toplayıp topuz yapmak oldukça basit. Bu marifetli topuzları yaparken saçınızı at kuyruğu yapıp doladıktan sonra alttan baskın bir şekilde bu tokayı dişleri yukarı doğru gelecek şekilde iliştirin.
10 2

Saçlarınızı bölgelere ayırın ve 20'şer saniyelik sürelerle saç kurutma makinesiyle saçlarınızdaki katları parmaklarınız yardımıyla hareketlendirin. Öyle kurumasını sağlayın.

Saç kurutma makinelerini saçlarınıza çok yaklaştırmadan kullanmanız ve çok sıcağı seçmemeniz önerimiz.
10 3

Saçlarınıza çok özen göstermeden, kendi doğal haliyle kullanmayı seviyorsanız, sizi daha stil yapacak bir önerimiz var. Saçlarınızdaki katlara odaklanın ve dikkati oraya çekmeye çalışın. Emma Roberts'ın saçları gibi saçların uç bölgelerinde belirgin olarak parlayan saç buklelerini kullanın.
10 4