Milano Moda Haftası 2015 İlkbahar-Yaz trendleri!

Milano Moda Haftası'nda karşımıza çıkan 4 şaşırtıcı trendi sizler için inceledik! İşte oldukça şaşırtıcı ve büyüleyici 4 moda trendi...


Defilelerle dolu moda ayının sonuna yaklaştık. Milano moda haftasının ardından podyumda kendi belli eden trendlere yöneliyoruz.

Parada'dan , Gucci ve Versace'ye , podyumda gördüğümüz bazı trendler oldukça şaşırtıcıydı.

Denim kumaşların bu kadar büyük yankı uyandırabileceğini kim bilebilirdi ki? İşte Milano Moda Haftası'ndan 4 büyük moda trendi!
14 1

Milan Moda Haftası'nda bizi büyüleyen ilk detay bohem ve romantik tasarımlar oluyor. 70'li yılların stilini 2015'e geri getiren bu trend, günlük hayatın koşuşturmacası içinde üzerimizdeki uçuşan kumaşlarla kendimizi hafiflemiş hissetmemizi sağlıyor.

Emilio Pucci, podyuma 70'li yılların bohem ruhunu yansıtıyor. Batik boyamalar ve uçuşan kumaşlar, maksi elbiseler oldukça popüler.
14 2

İtalyan tasarımcı Alberta Feretti de 70'li yılların hippi stilini çiçekler, püsküller ve rahat stillerle karşımıza çıkıyor.

Doğa ana görünümlü kadınlar, Alberta Ferretti'nin podyumunda yürürken, 3 d çiçek işlemeleri ve kalın çizgili desenlerin uyumu göz kamaştırıyor.
14 3

Roberto Cavalli, 2015 İlbahar-Yaz koleksiyonunda bohem-romantik kadınları soluk renklerden kurtarıyor!

Romantik dantel işlemelerini ve uçuşan silüetleri canlı renkler ve pileli kumaşlarla buluşturan Cavalli, kadınların güçlü karakterlerini yansıtmayı başarıyor!
14 4