Miley Cyrus'ın photoshop çılgınlığı sınır tanımıyor!

Pop müziğinin çılgın kızı Miley Cyrus'un yeni hobisi photoshop! Sizler için Miley'nin çılgın kolajlarını derledik...


Bir zamanlar Hannah Montana tiplemesiyle küçük kızların idolü olan Miley Cyrus yeni imajından vazgeçmeyeceğini her fırsatta söyledi.

Zamanının çoğunu eğlenerek geçiren Cyrus'ın yeni takıntısı ise photoshop! Adeta bir çılgınlık haline getirdiği eğlenceli karelerden vazgeçmeyen Miley Cyrus bu uğraşından kolay kolay vazgeçecek gibi görünmüyor!
7 1

Daha önce kendisini örnek aldığını belirttiği Madonna'nın instagram paylaşımlarına kendi yüzünü montajlayan Miley, bu sefer Kim Kardashian'la yer değiştirdi!

Geçtiğimiz günlerde Love Magazine için birlikte objektiflere poz veren Kim Kardashian ve Cara Delevingne'in fotoğrafına kendi yüzünü monte eden Miley Cyrus, takipçilerini güldürdü.
7 2

Cara Delevingne'in dil çıkararak Miley Cyrus'un klasikleşen pozuna benzer bir şekilde poz verdiği karede, Cyrus da yer değiştirdiği Kim Kardashian'ın seksi pozuna benzer bir yüz ifadesiyle objektife bakıyor.

Pozların arasındaki bu benzerlik, Cyrus'un esprisini daha da ilgi çekici hale getiriyor.
7 3

Miley Cyrus'ın photoshop eğlencesi tabii ki bu kareyle sınırlı değil.

Daha önce kendi Rihanna, Madonna, Justin Bieber, Elvis Presley gibi ünlülerin fotoğraflarına yerleştiren Miley Cyrus, bazı fotoğraflarda da Britney Spears gibi kendine yakın gördüğü ünlüleri kendi fotoğraflarına montajlıyor.
7 4