Haftanın yeni filmleri ve fragmanları

Gerçeğe Çağrı


Yönetmen: Len Wiseman
Oyuncular: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel

Çok sevdiği güzel bir eşi olan ve hayatını sıradan bir işçi olarak kazanan Douglas Quaid, gündelik yaşamından çok sıkılmıştır. Hayatında yaşayabileceği en güzel anların, bir süper ajanın anılarında saklı olduğuna inanır. Ama başvurduğu Rekall şirketinde ortaya çıkan bir prosedür hatasından dolayı belleğine, aranan bir ajanın hafızası yüklenir ve Douglas kendisini hiç ummadığı tehlikeli bir maceranın ortasında bulur.

Gerçeğe Çağrı'nın fragmanı için tıklayın!

6 1

Vikingler Efsanesi Thor


Yönetmen: Óskar Jónasson
Oyuncular: Justin Gregg, Paul Tylak, Nicola Coughlan

Çekiçli yenilmez Tanrı Thor'un animasyon versiyonu olan "Vikingler Efsanesi Thor/Legends of Valhalla-Thor" adlı çizgi film, göklerdeki Tanrı babasından bir işaret olarak sihirli bir çekiç alan genç kahraman Thor'un güçlü ve kötü bir kraliçeye karşı mücadelesini anlatıyor. Kötü kraliçe dev canavarlardan oluşan ordusunu Thor'un kasabasını yerle bir etmeleri için görevlendirir. Genç kahramanın şimdi hayatta gerçekleştirmesi gereken çok önemli bir amacı vardır.

Vikingler Efsanesi Thor'un fragmanı için tıklayın!

6 2

Lanetli Ruh


Yönetmen: Carles Torrens
Oyuncular: Gia Mantegna, Rick Gonzalez, Fiona Glascott

evde başka varlıkların da olduğunu fark ederler. Çocuklarının hayatı için endişelenen Alan evde araştırma yapmaları ve bu sıra dışı olayların gerçek yüzünü çözmeleri için bir grup parapsikolojisti evine çağırır. Ekip 3 gün boyunca yaptığı çekimlerle insanın tüylerini diken diken eden görüntüler elde edecektir.

Lanetli Ruh'un fragmanı için tıklayın!

6 3

Cosmopolis


Yönetmen: David Cronenberg
Oyuncular: Robert Pattinson, Juliette Binoche, Sarah Gadon

28 yaşındaki milyoner Eric Packer için sıradan gibi görünen bir gün, 24 saat içerisinde hayatının çizgisini değiştirecek cehennemvari bir hal alacaktır. Oldukça uzun görünen limuziniyle Manhattan'da bir iş için 'şehre' inen Packer trafikte sıkışınca, limuzinine giren insanlar bir şekilde hayatına etki edecektir.

Cosmopolis'in fragmanı için tıklayın!

6 4