Mini etek giymenin 6 şık yolu!

Mini etekler her mevsim kadıların gözdesi! İşte mini eteklerinize sokak modasından kombin önerileri...


Her mevsim kadınların gözdesi olan mini etekler bahar aylarının gelmesiyle birlikte en popüler kıyaftlerin başında geliyor.

Yazın ne giyeceğimizi bilemediğimiz anlarda adeta bir can kurtaran gibi jean mini eteğimize sarılıyoruz.

Mini etekleri kombinlerken belli kalıplar içinde sıkışıp kalmayın. Sokak modası en çılgın kombinlerin revaçta olduğu ve yaratıcılığın sınır tanımadığı bir alan.

Biz de sizler için bir kaç mini etekli kombin önerisi derledik... İşte mini etek kombinleri....
8 1

Favori kombinlerimizin başında bahar aylarının tazeliğini ve enerjisi yansıtan oversize , bol ve dökümlü tişörtlerle birlikte giymeyi tercih ettiğimiz mini etekler geliyor.

Haftasonu arkadaşlarınızla buluşurken pratik bir şıklık arıyorsanız, renkli bir mini etek ve oversize tişörtten vazgeçmeyin.

Kombininizi babet ya da spor ayakkabılar ve mink el çantalarıyla tamamlayın.
8 2

En sevdiğimiz mini etek modeli hiç şüphesiz denim olanlar!

Denim eteğinizi gömleklerle kombinlemeyi hiç denediniz mi? Denim etekleriniz gömleklerinizle harika bir stil oluşturacak. Üstelik denim eteklerle kombinlendiğinde hangi gömleği seçtiğiniz pek de önemli değildir, çünkü hepsi uyumlu bir kombin oluşturur!

Eğer farklı bir stil yaratmak istiyorsaız denim etek - denim gömlek kombinini deneyin!
8 3

Bahar aylarının vazgeçilmezi çiçek deseni, çember eteklerle buluşuyor! Bu muhteşem etekler bahar ve yaz günlerinin favorisi olacak.

Desenli eteklerinizi düz parçalarla kombinlemenizi öneriyoruz. Düz bir tişört ya da gömlek bahar şıklığına kavuşmanıza yardımcı olabilir.

Bu etek stilini tercih ettiğinizde ayakkabı seçiminize de dikkat etmelisiniz. Gündüz giyeceğiniz kıyafetler için babetler , düz ayakkabılar ve sandaletler daha hoş bir görünüm yaratır.
8 4