Minimalist moda trendinde ustalaşmanın yolları!

Minimalist moda trendinde ustalaşmanın püf noktalarını sizler için araştırdık! İşte dekorasyondan, mimariye ve modaya etki eden minimalizmin püf noktaları!


Mimariden sonra modaya da sıçrayan minimalizm akımı, ilk ortaya çıktığından beri uzun yıllar geçmesine rağmen hala güncelliğini koruyor.

Abartıdan uzak, sade bir stil benimseyen kadınların ilk tercihi olan bu minimalist parçaları kombinlemenin de püf noktası var!

Modacıların sıklıkla kullandığı "Az aslında çoktur" sözü minimalist kombinlerin sadeliği, zarafeti ve şıklığı için söylenir.

İşte minimalist stillerin püf noktaları!
8 1

Amacı basit ve stil sahibi bir silüet yaratmak olan minimalist kombinlerde tercihlerinizi olabildiğince sade yapın.

karmaşık kombinler ve karmaşık desenlerin minimalizmde yeri yok.

Evden çıkmadan önce aynaya bakmak ve gözünüze takılan fazlalıkları çıkartmak işinize yarayabilir
8 2

Kendiniz için minimalist parçalardan oluşan kapsül bir koleksiyon hazırlayın.

Eğer bu trendi kıyafetlerinizde uygulamaya yeni başladıysanız bu sizin büyük stil facialarından uzak durmanızı sağlayacak en iyi yöntem!

Birbiriyle uyumlu, minimalist parçaları kombinleyin. Zaman zaman farklı alternatifler yaratabileceğiniz minimalist etek, ceket, bluz, ve paltoları yalnızca yine minimalist parçalarla kombinleyin.

Minimalist parçaları farklı bir stille birleştirdiğinizde genellikle ortaya küçük bir moda faciası çıkıyor!
8 3

Minimalist stiliniz için bir renk paleti belirleyin. Birbiriyle uyumlu renklerde seçeceğiniz kıyafetler kombin çeşitliliğinizi arttırmanıza yardımcı olur.

Monochrome stil bu aralar oldukça popüler, Beyaz ve siyahla monochrome kombinler yaratabilir ya da renklerin canlılığından etkilenebilirsiniz.

Canlı ve renkli bir minimalist stil yaratmak istiyorsanız kombininizde en fazla 3 renk kullanmanız daha iyi olur.
8 4