Moda dünyasında Maksimalizm rüzgarı!

Moda dünyasının çılgın çocukları ve onların abartılı tasarımları! İşte 2014 Sonbahar koleksiyonlarının sergilendiği Milan Moda haftasında esen Maksimalizm rüzgarı!


Eklektik ve maksimalist tasarımların podyumları şov dünyasının merkezi haline nasıl dönüştürdüğünü Milan Moda haftasında hepimiz gördük. Birbirinden ilginç podyum şovları ve yaratıcı tasarımlar herkesin ilgisini Milan moda haftası podyumlarına çekmeyi başardı.

Moda dünyasının önde gelen isimlerine ve moda tutkunu "Fashionista"lara moda konusunda gidebilecekleri en uç noktayı sorgulatan ve yaratıcılığın sınırlarını tekrar düşündürten koleksiyonlar gerçekten görülmeye değer.

İşte 2014 Sonbahar- Kış Milan moda haftasının en ilgi çekici koleksiyonları!
7 1

Prada 2014 Sonbahar koleksiyonuyla savaş sonrası Alman kültürünü ele alıyor.

Göz alıcı, eklektik ve düşünce tetikleyici detayları birlikte kullanan tasarımcı, bu koleksiyonunda koyu bir renk paletiyle çalışmayı tercih ediyor.

Genellikle tasarımda koyu renk tonlarını kullanan tasarımcı enteresan motifler, kontrast dokular ve proporsiyonlar kullanarak yarattığı silüetlere akılda kalıcı bir özellik katıyor.

Renkli soyut desenler, Vhevron çizgileri, koyun postu , kürk detayları, metalik tonlar ve göze çarpan oversize paltolar Prada podyumunda gözümüze çarpanlar arasında.
7 2

Moschino 2014 Sonbahar-Kış koleksiyonu, Jeremy Scott'un markanın kreatif direktörü olarak görev yaptığı ilk koleksiyon. Jeremy Scott'un göz alıcı detaylara sahip renkli koleksiyonu birçok yönüule bir reklam çalışmasına benziyor.

Yeni koleksiyonun yaratılma sürecindeki ilham kaynakları hiç kuşkusuz, yemek, eğlence, keyif , ironi, moda ve ihtişam!

McDonald's, Sünger Bob ve Frito Lays referansları ve cüretkar deri kıyafetler modanın doğru kişilerin eline geçtiğinde hem şık hem de çok eğlenceli olabileceğini kanıtlıyor!
7 3

Floransa Rönesansı'nın göz ardı edilemeyen sanatsal mirasından ilham alınarak hazırlanan Just Cavalli 2014 Sonbahar-Kış koleksiyonu, ilham kaynağı olan Rönesans sanatına çağdaş bir yön veriyor.

Markanın mührü haline gelen hayvan desenlerine ek olarak goblen baskılar, mimarı motifler, kürk detayları, fırça darbesini andıran desenler, püsküller ve metalik tonlara tasarımlarında geniş bir yer veriyor.

Her zamanki gibi maksimalist stiller markanın ferah, gençlik dolu imajını bir adım daha ileri götürüyor.
7 4