Moda dünyasının iki ünlü ismi İstanbul'da buluşuyor!

The Woolmark Company ünlü moda yazarı ve tarihçisi Colin McDowell ile İtalyan modasının gözde tasarımcısı Antonio Berardi’yi İstanbul’da bir araya getiriyor.

Moda dünyasının iki ünlü ismi İstanbul'da buluşuyor!

The Woolmark Company ünlü moda yazarı ve tarihçisi Colin McDowell ile İtalyan modasının gözde tasarımcısı Antonio Berardi’yi İstanbul’da bir araya getirecek. Türkiye Giyim ve Sanayiciler Derneği’nin (TGSD) öncülüğünde bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan Moda Konferansı, 8-9 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

The Woolmark Company ile yaptığı işbirliği sonucunda inovatif kumaşları tasarımlarında kullanarak fark yaratan Antonio Berardi, kadın giysilerinde yarattığı doğal çizgilerle dikkatleri üzerine topluyor. Özellikle kadın tasarımlarında feminenliği, uygunluğu ve kaliteyi öne çıkaran Berardi, yeni kumaş türlerinin kullanımını ve etkisini maksimuma çıkarmaya özen gösteriyor. Nicole Kidman, Cate Blanchette, Amy Adams, Madonna, Anne Hathaway, Zoe Saldana, Beyonce, Diane Kruger, Kate Hudson and Rosie Huntington Whitely gibi Hollywood oyuncuların takip ettiği Berardi, Moda Konferansı’nda yeni tür kumaşlar ve tasarımlarında dikkat ettiği noktaları katılımcılara aktaracak.

Dünyanın en popüler moda yorumcusu ve Fashion Fringe kurucularından Colin McDowell, modern moda tasarımlarında en önemli iki unsur olarak kullanılan kumaşlar ve bu kumaşları diğerlerinden farklı kullanabilen tasarımcılar olduğunu savunuyor. Ayrıca, McDowell genç tasarımcıları destekliyor.

Yorumlar