Moda dünyasının kedi merakı!

Moda dünyasında trendler hızla değişirken kediler yumuşak patileriyle moda dünyasına çıkan merdivenleri usulca tırmanıyor...


İtiraf etmeliyiz ki, kedilerin modaya yön verebilme gibi bir üstünlüğü var. Güzel modeller podyumda kedi adımlarıyla salınırken, kedi gözü gözlükler , dirseğe kadar uzanan deri eldivenler ve diz üstü çizmeler hemen akla kedi kadını getiriyor.

Moda tasarımcılarının , stilistlerin, moda editörlerinin ve moda tutkunu kadınların sosyal medyada kedi sever paylaşımlar yapması dikkat çekiyor.

Moda düşkünleri ve modanın öncüleri yalnızca kedilerle ilgili paylaşımlar yapmakla yetinmiyor, işi bir adım ileri götürerek kedi figürlü kıyafetleri beğenerek üzerlerinde taşıyorlar.

Moda dünyasındaki kedi tutkusu dikkatimizi çekince bu konuyu biraz araştırdık ve bu çılgınlığın nerelere kadar uzandığını bulduk.

İşte moda dünyasının kedi düşkünlüğü...

9 1

Choupette, Chanel'in efsanevi tasarımcısı Karl Lagerfeld'in siyam kedisi. Karl Lagerfeld kedisinden bahsetmeden duramıyor ve sıklıkla sosyal medyada Choupette'in fotoğraflarını paylaşıyor.

Bu güzel siyam kedisi Lagerfeld'in söylediğine göre çok güçlü bir karaktere sahip. Üstelik Choupette teknolojiyi de yakından takip ediyor. En sevdiği şeyler arasında tabletle eğlenmek olan sevimli siyam kedisi masum ama hınzır görünüyor.

Choupette'in iki bakıcısı var ve hergün yaptıkları bir günlüğe not ediliyor.

Ünlü modacı Lagerfeld hayvanlara giydirilen insan kıyafetlerini hiç beğenmediğini, hayvanların sanki sirkteymiş gibi göründüklerini söylüyor.
9 2

Miu Mui 2010 koleksiyonunda kedi desenlerini sıkça kullanmış ve defile sonrası verilen partide Proenza Schouler herkese kedi motifli bir şapka dağıttı.

Bu kedi düşkünlüğüne Charlotte Olympia'nın kedili ayakkabıları da eklendi.
9 3

Ünlü hazır giyim markası Piamita ise kedi severler kervanına baştan aşağıya kedi desenli pijamaları ve kıyafetleriyle katılırken, tasarımlarını hayranlıkla takip ettiğimiz Stella McCartney kedi tişörtleri tasarladı.
9 4