Moda haftasından makyaj ve saç modelleri!

2014-2015 Sonbahar-Kış Haute Couture Moda haftasında kıyafetler kadar makyaj ve saç trendleri de ön plana çıktı!


Haute Couture 2014 Sonbahar moda haftasının yansımalarını yalnızca kıyafetlerde değil şıklığın tamamlayıcısı olan saç ve makyaj stillerinde de görüyoruz.

2014 Sonbahar saç ve makyaj trendlerini bu kadar eşsiz kılan şey doğal görünüme yaklaşma çabası. Özellikle saç stillerinde daha da belirginleşen bu doğallık eğilimi geçtiğimiz sezonların yapılı görünümlü saç trendlerini geride bırakıyor.

2014-2015 Sonbahar-Kış Haute Couture Moda haftasından gözümüze çarpan trendleri sizler için derledik…
8 1

Doğallık ve güzellik Valentino 2014 Sonahar defilesinde modellerin güzellik stilini tanımlayan anahtar kelimeler.

Makyaj artistlerinin son derece sofistike ve görkemli makyaj uygulamaları ışıltılı ve doğal bir görünüm yaratıyor.

Saç stillerinde ise dalgalı saçlar ön plana çıkarken, doğallık elden bırakılmıyor. Ense hizasından at kuyruğuna benzer bir şekilde gevşekçe toplanan saçlar göze çarpıyor.
8 2

Viktor & Rolf defilesinde son derece yaratıcı ve ahavalı tasarımlar ön plana çıkıyor.

Makyajda kullanılan soğuk tonlar saçlardaki dalgalarla hareketlendiriliyor. Makyajda soğuk tonlarla neredeyse makyajsız bir görünüm elde edilirken, saçlarda yaratılan dalgalar kendiliğinden oluşmuş gibi görünüyor.

Dudaklarda gül kurusu tonlarını kullanabilir, saçlarınızda doğal dalgalar yaratmak için deniz tuzu sprayinden yararlanabilrisiniz.
8 3

Sofistike ve ihtişamlı görünümler için Armani Privé'nin saç ve makyaj stilleri ideal bir silüet yaratıyor.

Armani Privé defilesinde saç tasarımcıları kıvrılmış saç tutamlarını firkete tokalarla tutturarak özenli topuzlar yaratıyor.

Makyajda ise , cilt görünümünde doğallık tercih edilirken dudaklarda uçuk pembe tonları hakim. Göz makyajında ise siyah, buğulu kedi gözü makyajı uygulanıyor.
8 4