Moda tasarımcılığına el atan müzisyenler!

Modaya ilgi duyan müzisyenler artık rahatça moda dünyasında da boy gösterebiliyor. İşte moda tasarımcılığına soyunan ve kendi koleksiyonlarını hazırlayan müzisyenler!


Bu günlerde birçok sanatçı hazır giyim markalarıyla birlikte çalışarak kendi kıyafet koleksiyonlarını oluşturuyor.

Moda ve müzik her zaman birlikte ilerliyor. Madonna ve Rihanna gibi birçok popüler sanatçı modayı kendi stillleriyle etkiliyor.

Kolay kolay yok olmayacak gibi duran bu trendde kimler yer almış sizler için küçük bir araştırma yaptık.

İşte kendi kıyafet koleksiyonlarını oluşturan müzisyenler!
8 1

Kendine özgün stiliyle ve müziğiyle modayı bugünlerde en çok etkileyen isimlerin başında Rihanna geliyor. Onu tüm defilelerin özel davetlisi olarak podyumun hemen yanında Anna Wintour'un yanında görüyoruz.

Geçtiğimiz yıllarda River Island markasıyla birlikte bir koleksiyon hazırlayan Rihanna, 2014 senesinde de ünlü markayla birlikte çalışacak.

Hazırlanan koleksiyonlar genellikle Rihanna'nın günlük stillerinden yola çıkılarak oluşturuluyor.
8 2

Kendi moda imparatorluğunu kuran isimlerden bir diğeri de Gwen Stefani...

No Doubt'un ilk günlerinden bugüne kadar Stefani'nin punkçı bir kızdan stil sahibi bir kadına nasıl dönüştüğünü gözlemledik.

Stefani'nin L.A.M.B. isimli hazır giyim markası 2004 yılında faaliyete başladı. Japonya, Jameika ve Guetamala kültürlerinden etkilenerek hazırlanan kıyafetler punk rock stiliyle buluşuyor.

Gwen Stefani'ye büyük bir başarı getiren giyim markasına yeni iki koleksiyon daha ekleniyor; Harajuki Lovers ve Harajuki Mini.

L.A.M.B. Türkiye'de belirli noktalarda satılıyor.
8 3

Bugünlerde Victoria Beckhan Spice Girls kariyerinden çok moda endüstrisindeki zaferiyle tanınıyor.

Efsanevi pop grubu Spice Girls'ün eski üyelerinden biri olan Victoria Beckham, giyim tarzıyla öne çıktıktan sonra işleri biraz ilerletmeye karar verdi.

İlk olarak 2008 yılında kendi adını taşıyan bir kadın giyim koleksiyonu hazırlayan Beckham, moda haftasındaki defilesinin ardından olumlu eleştiriler alınca kariyerine bu yolda devam etti.

Victoria Beckham İngiliz Moda Ödülleri 2011'de "Yılın Tasarımcısı" ödülüne layık görüldü.
8 4