Modeller hangi bikini modellerini tercih ediyor?

Onlar kusursuz vücutlarıyla ve minicik bikinileriyle billboardları süsleyen kadınlar. Bakalım Lily Aldridge, Nina Agdal ve Anne V. gibi güzel modellerin plajdaki tercihi ne oluyor?


Moda çekimlerinde birbirinden seksi bikinileri giyip kameralara poz veren modeller, özel hayatlarında plaja giderken ne giyiyorlar?

Kameralara çekici bakışlar atıp dudaklarını büzerek poz vermeye alışmış olsalar da, özel hayatlarında dikkatli bakışlardan saklanmak isteyebiliyorlar.

Bakalım süper modeller bizlerin askıda bile bakmaya çekindiği o seksi bikiniler hakkında neler söylüyor!
9 1

Victoria's Secret'ın deneyimli meleği Lily Aldridge,çekimlerde giydiği bütün bikini ve mayoları eve götürdüğünü söylüyor.

Sports Illustrated dergisinin kapağında yer alan Lily, "Özellikle Sports Illustrated çekimlerinde bize verilen bikiniler çok küçük ve onlar gibi küçük modelleri normal mağazalarda bulamıyorsunuz. Açıkçası küçük bikininin kadınlara daha çok yakıştığını düşünüyorum."diyor.
9 2

Nina Agdal; Lily Aldridge ve Chrissy Teigen'le birlikte Sports Illustrated dergisinin 50.yıl özel sayısında yer alıyor.

50.yıl özel kapağında geleceği temsil eden Agdal, olabildiğince küçük bikiniler giymeyi tercih ettiğini söylüyor.

Agdal, küçük bikinilerle kendini iyi hissediyormuş. Ayrıca vücudunda daha az bikini izi yaptığı için küçük bikinileri pek seviyor.
9 3

Eski Victoria's Secret meleklerinden biri olan Çek model Petra Nemcova, minik bikini modellerini günlük hayatında giymek konusunda çekimser davranıyor.

Petra Nemcova, seksi bikiniler konusunda "Nerede olduğuma ve etrafımda kimlerin olduğuna göre değişir. Eskiden kesinlikle şimdikinden daha küçük bikini modelleri giyiyordum. İnsanın kendine güvenmesini gerektiren bir şey ve etrafınızda kim olduğuna göre değişir." diyor.
9 4