Mor dudak makyajının püf noktaları!

Ünlülerin fotoğraf çekimlerinde ve kırmızı halıda kusursuzca taşıdıkları koyu mor dudaklara mı sahip olmak istiyorsunuz? İşte koyu mor rujlar için öneriler...


Birçok kadın yılın en popüler ruj renginin nasıl uygulanacağını merak ediyor. Neredeyse siyaha yakın koyu mor ve mürdüm tonları bu senenin en popüler makyaj uygulaması.

İnanılmaz keskin, seksi, şık duran bu tonları dudaklarımızda maalesef şık davetler dışında sıklıkla kullanamıyoruz.

İçinizden mor rujun sizde nasıl duracağını denemek, farklı tarzlara bürünmek, sezonun trendlerini takip etmek geliyorsa ve hafta sonu çılgınlıklarınızı dudaklarınızda seksi mor rujunuzla yaşamak istiyorsanız şimdi size vereceğimiz tüyolara dikkat edin.
8 1

Rujunuzun renginin ten renginizle uyumlu olması, mor tonlarındaki rujunuzla ilgili en iyi tavsiye. Bazı tonları bir daha asla kullanmayacağınıza yemin etseniz de, morun diğer tonlarında kendinize yakışan bir tane mutlaka bulabilirsiniz.

Koyu ten renkli kadınların mor ve kırmızı arasındaki tonları kullanmaları gerekirken, açık tenliler ise daha koyu mor tonlarını tercih edebilir.
8 2

Mor dudaklarınızın ortaya çıkması ve makyajınızın abartılı durmaması için göz makyajınızı hafifçe yapmalısınız. Gözlerinize ten rengi hafif ışıltılı bir far, ve siyah maskara uygularsanız mor rujunuzu rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Ya da gözlerinizi illa boyamak istiyorsanız, Dita Von Teese ve Angelina Jolie gibi kuyruklu eyeliner kullanabilirsiniz.
8 3

Vamp görünümlü, mor rujunuzun güzel görünmesi için cildinizin kusursuz olması gerekir. Yüz gölgeleri, aydınlatmaları yüzümüzün karakteristik özelliklerini en az derecede yansıtmak için kullanıyoruz.

Belirgin bir ruj sürdüğünüzde yüzünüzün diğer yerlerini olabildiğince sade bırakmanız gerekir. Parlak farlardan, simli allıklardan uzak durun.

Kusursuz cildinize uyguladığınız koyu renk iddialı rujunuz tek başına sizi tanrıça gibi göstermeye yeter.
8 4