Mükemmel ışıltılar için 7 öneri

Mükemmel ve sağlıklı saçları elde etmek mümkün. Yıpranmış saçları sağlıklı ve ışıltılı göstermek de! Bu sezon saç renkleri koyulaşıyor!



Bu sezon doğallık moda. Doğal renk saçlarınıza, minik ışıltılar katmak en güzel trend.

Dünyaca ünlü yıldızlar da, aslında doğal saç renklerinden vazgeçmiyor. Saçlarına altın dokunuşlar katarak daha göze çarpıcı bir görünüm ile dolgunluğu ön plana çıkıyorlar.

Anlayacağınız, siyah ve kahvenin en parıldayan tonları, şu sıralar çok beğeniliyor. ELMAELMA özel haberinde ünlülerin tercih etttiği bu iki rengin açık tonlardaki gölgelerini göreceksiniz.

Siz de, bu dokunuşlardan ilham alın istedik.
9 1

Tatlı kahve


Angelina Jolie, kırmızı rujuyla dolgun dudaklarını daha da vurgulamayı tercih edenlerden hep. Altın sarısı ve bal rengi tonlarındaki gölgeleriyle çarpıcı bir görüntüsü var.

Yoğun makyaj yapmayı tercih etmeyen biri için, bu gölgeler her zaman yüzü renklendirebiliyor. Bu rengi elde etmek içinse, naturel kahverengi saça, sarı ve bal tonlarında ışıltılar sepiştiriliyor.
9 2

Koyu kahve


Mila Kunis, gözlerini daha da belirginleştiren koyu renk saçıyla karşımıza çıkıyor. Orta boy saçlarının uçlarına, vurgulayıcı kılan, yoğun gölgeler atmış. Böylece, koyu renk saçların, yüzde oluşturduğu keskin görünümü yumuşatmış.
9 3

Küllü kahve


Küllü kahve en doğal saç renklerinden. Katie Holmes'un, uzun saçlarına, seyrek olarak atılmış gölgeler, elegan bir görünüm veriyor. Tabii, bu gölgelerin alımlı durması, saç boyu ve saç koyuluğuyla da çok alakalı.

Eğer minyon bir kadınsanız, saç uzunluğunuz önemli, yüzünüzü ve vücudunuzu kapayan saçlardan kaçınmanızı öneririz.
9 4