Mücevherin sihirli adresi: Mago Jewelry

Mücevher tasarımına yepyeni bir boyut kazandıran Mago Jewelry'den sizin için seçtiklerimiz...


Mago Jewelry, koleksiyonunda kullandığı en iyi kalite pırlantalar, değerli ve yarı değerli taşlarla altının eşsiz uyumu sayesinde kadınların vazgeçilmezi olmaya aday.

Adını İtalyanca “sihir” ve “sihirbaz” kelimelerinden alan Mago Jewelry, koleksiyonunda yer alan dikkat çekici mücevherlerinin yanı sıra kişiye özel olarak da tasarlayabildiği takılar ile kadınların hayatını renklendiriyor.
8 1

Cesi Menase’nin tasarımlarını yapmış olduğu Mago Jewelry, pırlanta sektöründe uzun yıllardır varlığını sürdüren ve oldukça bilinen Elite Diamond kuruluşu..

Cesi Menase ve Eli Roziya ortaklığında hayata geçen koleksiyonlarda pırlanta, altın, değerli ve yarı değerli taşları kullanılıyor.
8 2

Üzerinizde bir sanat eseri taşıyormuş gibi hissettiriyor!

Tasarımın giderek önem kazandığı günümüzde Mago Jewelry mücevhere kattığı eşsiz bakış açısıyla fark yaratıyor. Altın ve pırlantanın birbirlerine uyumundan faydalanan Mago Jewelry’nin koleksiyonunda kadınların takmaktan bıkmayacakları yüzükler, kolye ve bilezikler mevcut.
8 3

Geçmişe, gelecek için mücevher satın alınan günlere saygı duruşunda bulunan Mago Jewelry’nin ürünleri nesiller boyu kullanılabilecek nitelikte. En şık tasarım seçenekleri, değerli ve yarı değerli taşlar, kaliteli pırlantalar, altın ile harmanlanıp günümüze taşınıyor.
8 4