Muhteşem bir sevgili olmanın 7 yolu!

Muhteşem bir sevgili olmak herkesin hayali! İşte muhteşem bir sevgili olmanın 7 püf noktası...


Sevgilinizin hayatina şimdiye kadar giren en iyi sevgili olmak ister misiniz? Onun en iyi arkadaşı, sırdaşı, zor zamanlarında ilk arayacağı kişi olmak elbette kolay değil.

Her ilişki gibi sevgilinizle olan ilişkiniz de özveri ve çaba gerektirir. Eğer onun hayatında gerçekten özel bir yere sahip olmak istiyorsanız bunun için çabalamalısınız.

Sizler için flört sanatının tehlikeli labirentlerinde dolaştık.
İşte sevgilinizin şimdiye kadar birlikte olduğu en mükemmel sevgili olmanın yolları!
9 1

Sevgilinize gerçekten söylemek istediğiniz şeyleri söyleyin. Birçok insan sevgilisine söylemek istediklerini söylerken bunu nasıl yaptığına dikkat etmiyor.

Aklınızdan geçenleri söylemenin her zaman daha kibar ve sevgilinizin kalbini kırmayacak bir yöntem vardır. İlişki terapistleri sevgilinizle konusurken "Sen böyle söylediğinde ben ...hissediyorum" gibi cümleleri kullanmanızı tavsiye ediyor.

Gerçekten söylemek istediklerinizi ifade ettiğiniz zaman duygularınızı özgürleştirmiş olacaksınız.
9 2

Sevgiliniz kızgın, üzgün ya da yorgun olduğu zamanlarda bu duygularla yüzleşmesine izin verin. Onun da bir süre için dünyayla olan bağını koparmaya ve dinlenmeye ihtiyacı olabilir.

Sevgilinizin üzgün, kızgın ya da yorgun olmasını ilişkinize karşı bir tavır olarak algılamak oldukça yıpratıcı bir hatadır.

Sevgiliniz siz kendinizi iyi hissetmediğiniz zaman tüm kaprisinizi çekerken siz ona neden aynı şekilde davranmıyorsunuz?
9 3

Bu fikir ilişkinizin tüm alanına uygulanabilir. Sevgilinize şaşırtıcı ve hoş sürprizler yapmaya ne dersiniz?

Ona farkettirmeden cüzdanına sevgi dolu bir not koyabilir ya da gitmek istediğini bildiğiniz bir konser bileti alabilirsiniz.

Bu duygusal deneyimler zaman içinde aranızdaki özel bağı güçlendirecek ve birbirinize karşı daha derin duygular hissedeceksiniz.
9 4