Mükemmel makyaj için gizli taktikler!

Bulaşmayan maskara, seksi şekilli dudaklar, kıvrık kirpikler, doğal bir görünüm için işte size kimseden duyamayacağınız makyaj tüyoları!


Birkaç numara ve tüyoyla, muhteşem makyaj yapmak için profesyönel makyaj uzmanı olmanıza gerek kalmayacak.

Yüz şeklimizi , hangi renklerin bize yakıştığını , malzemeleri ne yoğunlukta ve nasıl uygulamak gerektiğini öğrenmek uzun yıllarımızı alabiliyor. Bir süre sonra sabah rutin makyajımız kendi düzenini buluyor.

Üstelik eskisi gibi makyaj yapmaya saatlerinizi ayırmanıza da gerek yok! Nasıl yapmanız gerektiğini kavradıktan sonra mükemmel makyaja 5 dakikada ulaşabilirsiniz.

Kusursuz makyajınızı her zaman kolaylıkla yapabilmeniz için işte size birkaç uygulama tüyosu…
9 1

Mükemmel kirpikler için alt kirpiklerinize de maskara sürmeyi unutmayın. Bunu yaparken plastik bir kaşık kullanırsanız hem maskara kirpiklerinize daha güzel sürülecek hem de gözaltlarınızı yanlışlıkla simsiyah lekelerle boyamış olmayacaksınız.
9 2

Allık, yüz şeklinize göre uygulandığında hatlarınızı ortaya çıkaran en etkili makyaj malzemesi olabiliyor.

Bunun için öncelikle yüz şeklinizi belirlemeniz gerekiyor. Allık yalnızca yüzünüze renk vermiyor aynı zamanda elmacık kemiklerinizi vurguluyor ve yüz hatlarınız ortaya çıkıyor.
9 3

Düzgün göz makyajı için birazcık yardım hiç de fena olmaz değil mi?

Far sürerken göz kapaklarınızdan taşırıyor, eyelinera düzgünce kavis veremiyor musunuz?

Öyleyse çözüm çok basit! Bir bant parçası alın ve göz çukurunuza çapraz olarak yapıştırın. Far ve eyelinerları bu şekilde uygularsanız, kedi gözü makyajını daha kolay ve kusursuz yapabilirsiniz.
9 4