Mutlu bir ilişki için uzak durmanız gereken 7 davranış!

İlişkinizde ufak problemler giderek büyük bir düğüme mi dönüşüyor? Partnerinizi yıpratmaktan mı korkuyorsunuz? O halde tavsiyelerimize uyun, bu davranışlardan kaçının...



Biz kadınlar ilişkilerimizde mutsuz olduğumuz zaman kolay yolu seçip karşımızdaki kişiyi suçlayabiliyoruz. Ancak ilişkimizi yıpratan sorunlar bizim davranışlarımızdan da kaynaklanıyor olabilir. Sizin için küçük bir araştırma yaptık ve yaygın olarak yapılan ilişki hatalarını saptadık. Bu davranışlardan uzak durursanız hayalinizdeki ilişkiye kavuşabilirsiniz…
9 1

Partnerinizi değiştirmeye çalışmayın

Partnerinizi değiştirmeye çalışmak hatalar listesinin başında geliyor. Sevgilinizin ya da eşinizin hoşlanmadığınız her hareketini değiştirmeye çalışmayın. Eğer o değişmek için istekli değilse bir süre sonra kendini aklı karışmış ve zavallı hissedecektir. Bir süre sonra partneriniz artık onu onun sizi sevdiği kadar sevmediğinizi düşünmeye başlayacak ve neden hala onunla birlikte olduğunuzu sorgulayacaktır. Onu olduğu gibi, bütün kusurlarıyla kabullenmeye çalışın.
9 2

Kıskançlık krizleri

Kıskançlık krizleri, güzel bir ilişkinin öldürücü darbesi olabilir. Aklınıza sevgilinizle ilgili gerçek olmayan olumsuz düşünceler geldiğinde ve siz bunlara kendinizi inandırdığınızda bu yıkıcı duygularla kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. Kıskançlık duygunuzla başa çıkmanın en iyi yolu partnerinizle konuşmak. Öncelikle hayal gücünüzün olumsuz imajlarına yenik düştüğünüzü kabul edin ve sevgilinize karşı dürüst olun.
9 3

Rutin hayat tarzı

Biriyle uzun zaman beraber olduğunuzda günlük bir rutin içine girmeniz çok kolay. İlişkinizi canlı ve sosyal tutabilmeniz oldukça önemli. Partnerinizle yeni şeyler deneyin, küçük yolculuklara çıkın, hiç gitmediğiniz bir otelde romantik bir gece planlayın ve özen gösterin. Sık sık arkadaşlarınızla bir araya gelmeniz, farklı insanlarla vakit geçirmeniz de ilişkinizi canlı tutacaktır. Yeni ve eğlenceli şeyler denerken amacınız sevgilinizle kaliteli vakit geçirmek olmalı, bunu unutmayın.
9 4