Erkekler için Sevgililer Günü hediye önerileri

14 Şubat Sevgililer Günü için erkek arkadaşına veya eşine ne hediye alacağını düşünen kadınlara harika önerilerimiz var.


O en çok neyi seviyorsa onu alın. Onu kendinize benzetmeye çalışmayın. Onun içinde mutlu olduğu kıyafetleri alın mesela, ama içinde tutkunun rengi kırmızı da olsun.

Aklında hala soru işaretleri olanlar için ELMAELMA'dan hediye önerileri geliyor.
9 1

O çok zeki olabilir, yakışıklı ve sempatik de. Fakat itiraf edin aynı zamanda çok da dağınık biri. Gardırobuna baktığınızdaki o karmakarışık görünütüyü hatırlayın!

Tam ona göre bir hediyemiz var. Kırmızı, beyaz kareli bir gömlek. Hem kareli olduğundan ütü yapması da gerekmiyor!
9 2

Sabah kahvesini evde içecek vakti olmayabilir, bunun çözümü kurtarıcı termoslarda. Kıyafetiyle uyumlu olması içinse kırmızı ve lacivert çizgili formda bir kravat almanız önerimiz. Hem bu ofistekilerin ona bakış açısını da değiştirebilir.
9 3

Onun etrafta dağınık bir şekilde dolaşmasını engelleyin. Uzun pijamalara alışmasını sağlayın. Erkeklere çok yakışan kareli bir pijama altı var hediye sepetimizde. Mavi, kırmızı ve beyaz renklerinden oluşan koton bir pijama altı. Üstelik bu parçanın arkada ve yanlarda cepleri de var, onun için kullanışlı olacağı garanti.
9 4