Ne kadar çekici olduğunuzu biliyor musunuz?

Kendinizi çekici buluyor musunuz? Peki bunu test etmeye ne dersiniz? İşte ne kadar çekici olduğunuzu öğrenmek için kendinize sormanız gerekenler...


Yaş farkı gözetmeksizin, çekici olma isteği evrensel bir istek.Peki kendinizin ne kadar çekici olduğunuzu hiç düşündünüz mü?

10 üzerinden bir puanlama yapmanız istense çekiciliğinize kaç puan verirdiniz? Eğer siz de diğer insanlar gibiyseniz verdiğiniz cevaplar gerçeği yansıtacak kadar objektif olmaz. Birçoğumuz görünüşümüzü yorumlarken maalesef tarafsız bir açıdan bakmayı başaramıyoruz.

Kendimizi algılayış biçimimizin kusurlu olmasının bir diğer nedeni de, insanların bize baktığı gibi bakıp büyük resmi göremiyor oluşumuzdan kaynaklanıyor.

Fakat hala çekicilik ve seksilik skalasında nerede durduğunuzu anlamak için yapabileceğiniz şeyler var!

Bu soruları cevaplayın ve ne kadar çekici olduğunuzu öğrenin!
7 1

Dış görünüşünüzün neye benzediğiyle ilgili endişeleniyor musunuz?

Çekici insanlar görünüşleri konusunda oldukça bilinçlidirler. Fakat görünüşleri hakkında endişelenen insanlar kendilerini oldukları kadar çekici görmezler. Bunun nedeni ise, kendilerini ortalamanın üzerinde, çok seksi kişilerle kıyaslamaları.
7 2

Eski sevgilileriniz ne kadar çekiciydi? bilinçsiz olarak benzer fiziksel özellikler taşıdığımız insanlarla eşleşme eğiliminde bulunsak da ilerleyen yaşla beraber görünüş önemini yitirir.

Eğer nitelikli ve güç sahibiyseniz bunları düşünmenize gerek yok. Sahip olduğunuz özellikler sizi çekici kılmaya yetiyor.
7 3

Duygusal zeka düzeyiniz nedir? İnsanlar uzun soluklu ilişkiler aradığında size yarış kazandıran puanları duygusal zekanız sağlıyor.

Dürüst, sadık, düşünceli ve hassas olmak gibi özelliklerin hepsi oldukça değerli.

Duygusal zeka aynı zamanda en çok kontrol edebildiğimiz alan. Etrafınızdaki kişilere karşı daha nazik olmaya çalışmak oldukça basit ve uygulanabilir bir değişiklik.
7 4